Не са много повече.
14.12.06
12:51
Леле, колко е силен...възхищавам му се! :P
Разгледай сайта там ше видиш какво включва http://www.titansupport.com/ може и тоя да прегледаш http://www.inzernet.com/
14.12.06
23:43
Включва две хидравлични бутала с общо налягане 500 атмосфери,задвижвани от двукамерен 12V образен двуклапанен двигател с мощност 500 коня с директно впръскване(турбо инжекцион) на основното червено гориво с октаново число 100+ефедра+ :))
За по-бавните разправя се за ръцете,сърцето,кръвта и тук там леко малко химиика.
15.12.06
01:12
[quote author=“SpUd3r”]Кога се регистрира, кога направи толкова мнения :roll:
koisymazzz
, ти направо ме шашна бе пи4, как толкова мнения за 1 ден :shock: :shock: :shock:
27.12.06
08:09
За Скот Менделсон 4етох 4е се задоволявал с скромните 12000 кал. на ден за да се подържа все така силен :lol:
ето и как са разпределени
7500 - под формата на “уейт гейн”, шейкове и напитки
40 белтъка от яйца
2,5 кг червено месо
много тестени изделия и зеленчуци за доставка на фибри
Целта е да достигне до 4,4 г протеин на килограм телесно тегло дневно
27.12.06
09:07
40 белтъка от яйца
2,5 кг червено месо
Да не си го 4ел списанието в мускули и фитнес пишеше за този изрод само 4е не българското списание
27.12.06
10:51
40 белтъка от яйца
2,5 кг червено месо
Интересно ми е, ако аз увелича приема на калорий до 12000 дневно ,как ще ми реагира организма.....
Скот Менделсон ще е към 120-130килограма което прави 528-572 грама белтъчини дневно.....
40 белтъка от яйца
2,5 кг червено месо
Интересно ми е, ако аз увелича приема на калорий до 12000 дневно ,как ще ми реагира организма.....
Скот Менделсон ще е към 120-130килограма което прави 528-572 грама белтъчини дневно.....
А дали ще можеш да го изядеш сичкото това? Аз не бих могъл и половината да стигна(6000) !
Абе..ако се напъне и избие едно ‘ято’ свине, като нищо...все ще ги цапне няколко кила месо на ден + ..яйчени белтъци, ама след 1вата седмица ще му писне да яде такова. :)
27.12.06
12:44
ми за да приемеш толкова калории не ти е нужна чак толкова храна - използвай шоколад,олио или захар от всяко едно от изброените с два килограма на ден и директно биеш към 18 000 калории на ден.Гарантирам ти,че до броени дни ще си в интензивно.
27.12.06
14:29
[quote author=“qk_bik”]ми за да приемеш толкова калории не ти е нужна чак толкова храна - използвай шоколад,олио или захар от всяко едно от изброените с два килограма на ден и директно биеш към 18 000 калории на ден.Гарантирам ти,че до броени дни ще си в интензивно.
GH0$T - и аз повече от 6000 съм стигал много рядко ,да не кажа случайно
NRG52 - не знам дали ще ми писне ,аз съм страшно лаком ,направо съм
food destroyer :lol:
qk_bik прав си 1 литър олио е 9000Калорий
но ако ги приемам под формата на ориз ,месо ,.....както и да го мисля повече от 6-7000
не мога да приема
27.12.06
18:33
скот менделсон всъщност е към 150-160 кг :wink: .
27.12.06
18:37
Мариус не е обаче във всичко най-добър.Аз съм му гледал състезания в които на 500кг клек сгъна на 2 повторения,колегите му по 10-12 правеха.За сметка на това на дърпането на автобус ,на каманите на атлас и на почти всичко що се иска здрав гръб ги смачка :twisted: В такъв смисъл искам да кажа,че клека му е слабата страна ,ама в момента може и да е поработил и да е поправил това
27.12.06
18:41
А някой знае ли това кога е било, тъй като гледам са се състезавали 2-мата въпреки, че са в различни федерации.Става дума за Мариуш и Савицкас
http://www.arnoldsstrongestman.com/2006_arnold.htm
[quote author=“realityman”]А някой знае ли това кога е било, тъй като гледам са се състезавали 2-мата въпреки, че са в различни федерации.Става дума за Мариуш и Савицкас
http://www.arnoldsstrongestman.com/2006_arnold.htm
Арнолд Класик, то отгоре си пише !! Зидрунас тогава а всичко направи нов Рекорд и даже натягата ;) !!
27.12.06
22:40
[quote author=“JiVk0”]скот менделсон всъщност е към 150-160 кг :wink: .
значи яде по 700грама белтъчини дневно......абе едро момче е :D
[quote author=“morphey”][quote author=“JiVk0”]скот менделсон всъщност е към 150-160 кг :wink: .
значи яде по 700грама белтъчини дневно......абе едро момче е :D
Бе тоя по цел трябва да яде какъв човек е? Дали е човек? Сигурно само хората могат да са толкоз лакоми :lol: И се пак 700 гр белтъци не са ли малко множко се пак тфа си е една птицеферма на месец :shock:
27.12.06
23:29
Абе кви 700гр бе,тва са ти над 3 кила чисто месо..на ден!Тва е невъзможно да поглъща такова количество храна,а все пак трябва да приема и въглехидрати и то доста.Значи яде по 5 кила храна на ден така ли?!
Невъзможно за теб.
5 кг храна на ден не са много. Щом аз мога по 2 и повече, не виждам проблема ;) А и си пишеше, че повечето от това са шейкове, така че проблема е никакъв. Само пари за ядене да имаш :lol:
28.12.06
08:39
5 kg за 160 кила Човек мисля че е доста нормално най интересното е че на тези кила е на около 10% боди фат ! абсолютно животно е ама има гаден ген от към талия - голяма му е .... и новия рекорд е 459 кг на лежанката 1010 lbs и не е на скот на некво друго добиче беше , само че 100% скот ще го подобри 8)
Джийн Ричлак е другото чудовище.Много атрактивен състезател с огромни рамене.Ето и клипчето http://www.youtube.com/watch?v=BlDWdfTAx8o
Пускайте Еврoспорт, дават Арнолд Класик сега - 15:20 :) Гледайте Зидрунас как чупи рекорди ;) !Най-вече Тягата !!
Я разправай какво имаше на тва състезание,че неможах да го гледам.Трибой има ли или само стронгест мен
[quote author=“kazz”]Я разправай какво имаше на тва състезание,че неможах да го гледам.Трибой има ли или само стронгест мен
АМи По евроспорт пъснаха само Стронгъст Мен !! Иначе има и културизъм и трибой. Абе всичко !! Аз го гледам за 2-ри път и наистина се кефя. Зидрунас пак 1-ви , Мариуш 5-ти ;) ЗИдрунас 2 рекорда счупи , на мъртвата тяга и на още нещо но не помня на коя, мисля , че на ” кобилицата” , тва дето им е на трапеца и се движат с него, ти знаеш за какво става въпрос но някой може да не знае :) 2-ри е Вазилий Вирастюк :) А Зидрунас става за 4-ти път Победител на Арнолд Класик ;) Мариуш не е е качвал на Стълбичката :)
LIETUVA RULZ !! :P :lol:
В едно списание имаше резултатите им от изтласкване изхвърляне клек тяга лег и са доста близки до тези на световните рекорди при най-тежките.С една дума може да се каже че Зидрунас и Вирасчук са най-силните мъже на планетата
29.12.06
19:42
хахах В wikipedia пишеше за тоя Great Khali (в момента кечист в wwe и шампион на Индия по бодибилдинг през 96-та) че ял по 20 кг храна на ден така че за 160 кг човек 5 кг не са многа особено когато човек се занимава активно сьс физическа дейност
[quote author=“kazz”]В едно списание имаше резултатите им от изтласкване изхвърляне клек тяга лег и са доста близки до тези на световните рекорди при най-тежките.С една дума може да се каже че Зидрунас и Вирасчук са най-силните мъже на планетата
Да така е но, Зидрунас е Безапелационен спрямо Василий !! При 90 килограмовидят дъмбел просто си го вдигаше без проблем Наистина е много силен !!
29.12.06
21:06
ама и много дебел :) мариуш е животно
Ама много по-як от Мариуш.В този спорт не е важно дали си дебел или с яко тяло важно е да дигаш,а никой не го може по-добре от Зидрунас ;)
29.12.06
23:50
ясно ми е това горния ми пост беше нещо като шега закачка
се пак целта оправдава средствата
[quote author=“JiVk0”]ясно ми е това горния ми пост беше нещо като шега закачка
се пак целта оправдава средствата
Предлно ми беше ясно,че е като закачка ;) но исках да използвам поста ти като продължение един вид.Надявам се не си се засегнал, ако е така ше го променя np ;)
30.12.06
01:37
Мариуш ме кефи, обаче за сила няма как да не отрека Зидрунас е по-силен а може би е и най-силния човек в момента.Разликата в годините им е 2-3 така, че напълно са си конкутенти. Кг на Мариуш ве4е са 139 а не 130 и талията му ве4е не с плочки.Явно и той е решил да кача и да става по силен щото друг начин няма.