29.12.06
14:11
Та значи тренировката ми за гръб е:Гребане с щанга,гребане с дъмбел,мечка,мъртва тяга.Та въпроса ми е как да ги подредя
Като начало махни някое от първите три, защото се дублират. Добави набирания.
29.12.06
15:20
тягата е най-тежка и иска най-много сила така че я сложи първа но преди нея хиперекстензия за загрявка след тягата чуковете с щанга,мечката и накрая можеш да правиш суперсерия-набиране до отказ и додърпваш на скрипеца
29.12.06
18:09
Благодаря за съвета
За тягата трябва да си свеж.
Загрявка: Пробвай на вертикален скрипец с малко килограми бавно да теглиш доста пъти да кажем 15. След това хиперекстензии.
Същинска тренировка: Тяга на първо място докато имаш сили и си свеж - като наблягаш на техниката си. После хоризонтален скрипец, да кажем пирамидка. А за десерт или набирания или вертикален скрипец(което то ти е по добре) в пирамида или суперсерии ако искаш да се умъртвиш.
Имай предвид обаче, че трябва и да възстановяваш ...
Успех
Пробвай така ....
:arrow: М.Тяга
:arrow: Чукове
:arrow: Гребане с дъмбел/Мечка .... Можеш да ги редуваш :wink:
Btw Зари ти ли си бре ? :D :lol:
30.12.06
12:51
аз упражненията на машина не ги правя,защото на много места сращам хора които искат съвет относно тренировката си гръб като всичките им упражнения са на машина и коментарите са че просто гръб на машина не се прави и че тези 4 са основни за добър гръб
Мноо ясно ако искаш хубав и масивен гръб само свободни тежести :wink: Скрипците за релеф стаат :wink: