Нещо друго за рамо

29.12.06
21:44

Имам муколен застой на рамото
правя
4х8 преси
3х8 щанга пред гърди
3х8 дъмпели в страни
4х8 дъмпели над глава

И още един въпрос ще има ли по голям ефект ако правя 4,3,3,4 серии за бицепс и гърди или само ще претренирам

РО

29.12.06
22:09

[quote author=“milko”]Имам муколен застой на рамото
правя
4х8 преси
3х8 щанга пред гърди
3х8 дъмпели в страни
4х8 дъмпели над глава

И още един въпрос ще има ли по голям ефект ако правя 4,3,3,4 серии за бицепс и гърди или само ще претренирам

като гледам  правиш 3 еднакви упражнения за рамо нищо чудно че нямаш ефект  :shock:

30.12.06
01:15

Реално погледнато наистина правиш 3 упражнения, които са едно и също нещо
Предлагам ти да опиташ
1. http://www.bb-team.org/exercise/000563.php
2. http://www.bb-team.org/exercise/000561.php
3. като 2 но дръж дъмбела вертикален, а не хоризонтален
4. упражнение за задно рамо било на машина или сядаш на лежанката със събрани крака, навеждаш се напред, като държиш дъмбелите до глезените си или зад тях и от тази позиция разтваряш ръце в страни

Така ще натошариш всички части на рамото и би трябвало нещата да потръгнат[/url]

30.12.06
09:26

правя
4х8 преси
3х8 щанга пред гърди
3х8 дъмпели в страни
4х8 дъмпели над глава

Сложи още 1 упражнения за предно рамо също и за задно нямаш ?  :?

30.12.06
10:27

правя
4х8 преси
3х8 щанга пред гърди
3х8 дъмпели в страни
4х8 дъмпели над глава

преси (ако това са раменни преси),дъмбели над глава и раменни преси са едно и също упражнение.
И какво става имаш 3 упр. за предно рамо и 1 за средно.
Прави така :
Р.Преси
Дъмбели в страни
Вертолет или машина за задно рамо

И това ти стига,можеш и да добавиш примерно изнасяне на дъмбели пред тяло за предно рамо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1