Каква тренировка правите за сексапил

DO

07.11.04
13:54

Каква тренировка правите за сексапил ?
Чудите се вече какви теми да пускате. :) Ако не получиш поне 2-3 смислени отговора на тази “смислена” тема ще следва дел. Чакам... :)
Mr_Muskul

07.11.04
14:19

ако питаш за женски тренировки тези които съм споменала вече на Синди и Клаудия докарват доста апетитна форма за дами а иначе Били Банкс мисля че от неговите тренировки и мъжете могат да си докарат сексапил защото все пак има и аеробно танцувален стил в тае бото му!!! ОМжеш да ги свалиш от нета просто ги пусни на търсачките аз така си ги намерих и свалих!!!

DO

07.11.04
14:33

Ммм , аз имах нещо по-различно предвид . Какво в тренировката ви , ви кара да се чуствате секси , как свързвате тренирането си с отношенията със срещуположния пол . Готино ли ви е да тренирате или просто се помпате за пред огледало ?

07.11.04
14:52

да определено тренирам за самочувствие а и тонус естествено а при условие че съм уверена че изглеждам максимално добре съответно това ме кара да изпитвам истинска наслада в секси дрехи и ви дискотеки и по улиците и съответно да флиртувам повече и мисля че това допринася за сексапил. Вече когато ходя по купони сечувствам доста по уверено и се наслаждавам на себе си, уважавам се а това кара и другите да се държът съответно както пих искала нали първо трябва ти съм да се уважаваш и харесваш за да накараш другите да имат съответноо отношение към теб!!!

07.11.04
17:08

да ти кажа ..... оная русата кат идва да тренира в моита зала ...и кат са разкрачи ми е ДОСТА СЛОЖНО да си продължа спокойно тренировката,иначе един от факторите за да тренирам е красотата на тялото с цел привличане на ЯКИ МАЦКИ  :D :twisted:

07.11.04
17:17

ами аз нямам проблем с концентрацията при тренировки защот ги правя в къщи и не ме разсейва никои!! а и да ти кажа спрециално за жените, особено като се има предвид че и аз съм жена мисля че ходят на фитнес само задради мъжете и да се покажат, а не толкова заради самата тренировка! Обосновката ми е следната тъй като жените обикновенно тренират за отслабване и стягане не им е нужно както на мъжете ако се стремят към реални резултати да ги постигат във фитнес залата по скоро им трябват такива тренировки при които се потят зачервяват и обикновенно в това състояние не изглеждат привлекателно та затова решават да тренират на саме или само в женски групи ! поне това е моето мнение! Та затова оная РУСА МАЦКА да не те разсейва - Стратегията е да си повтаряш че на нея товаи е целта !!! мисля че това ще ти помогне във фитнеса да се съсредоточиш върху твоите мускули а не върху ала-бала——:D

07.11.04
17:22

доста си права и аз съм на това мнение  :P

07.11.04
17:27

ами естествено че съм права все пак говоря от личен опит на мен не ми е приятно да ме гледат мъже докъто се потя и тренирам чувствам се неудобно! затова и не ходех до сега на фитнес ама сега съм решила да го превърна възабавление и вече да почна да си го позволявам поне веднъж седмично вместо дискотека един вид вместо да се оглеждам в огледалото де :D да се оглеждам в мъжете във фитнеса пък и мога да понауча нещо повече за препаратетие обикновенно хората които тренират са по.наясно!!!!

07.11.04
17:31

ходи на залата - т’ва е истината,какви препарати по-точно те интересуват  :o

07.11.04
17:39

ами пробвах Л-карнитина обаче той не просто взе да ме орелефява ами и да ми развива мускулите искам нещо което да спомага за намяляването на телесното тего и от мускули и от мазнини просто защото иначе рискувам да стана прекалено мускулеста ако ме разбираш! а аз искам да съм си женствена нежна и добре оформена а не яка и набита!
Може би вие мъжете които тренирате използвате такива препарати които спомагат и за мускулите, но какво да направя като жени които тренират като мен се намират рядко! И тук е думата да каже че мъжете все пак не харесват яките жени! нали се сещаш възприето мъжът да е якия а жената до него да изглежда нежничка като манекенка а не като културист та затова търс такива препарати които да ми помагат да съм слъбичка а аз стегнатото тяло да си го поддържам стренировки и то да изглежда така че все едно си ми е даденост а не да личи че тренирам

DO

07.11.04
20:22

Да ти кажа честно , нямам нищо против когато жените имат по някое и друго мускулче , според мен това не ги прави по-малко женствени , работата е там , че има много момчета , които инстинктивно се притесняват от такива жени , тъй като вече не се чустват силната част и си мислят че такива жени биха ги юркали . Разбира се не обичам прекаленото и лично аз не съм фен на културистичните тела , не и от сексуална гледна точка , но това се отнася както за жените , така и за мъжете !

07.11.04
20:29

Напълно съгласна!

07.11.04
20:44

разбира се че е така,съветвам те тогава щом само искаш да сваляш,вземи си FatBurner,има един продукт на MLO-BG,16 лева струва 100 хапчета са с малко неприятен мирис,но има голям ефект от тях аз лично свалих 9 кг мазнини за 1 месец(+ диета),той е комбинация от малко l-carnitine,l-lysine,metyonine,inositol,vitamin B6, и още някои но всички са в умерено малки количества

08.11.04
10:48

Абе, хора, вземете да се стегнете де!!! :D

LI

08.11.04
13:50

[quote author=“iveto”]ами аз нямам проблем с концентрацията при тренировки защот ги правя в къщи и не ме разсейва никои!! а и да ти кажа спрециално за жените, особено като се има предвид че и аз съм жена мисля че ходят на фитнес само задради мъжете и да се покажат, а не толкова заради самата тренировка! Обосновката ми е следната тъй като жените обикновенно тренират за отслабване и стягане не им е нужно както на мъжете ако се стремят към реални резултати да ги постигат във фитнес залата по скоро им трябват такива тренировки при които се потят зачервяват и обикновенно в това състояние не изглеждат привлекателно та затова решават да тренират на саме или само в женски групи ! поне това е моето мнение! Та затова оная РУСА МАЦКА да не те разсейва - Стратегията е да си повтаряш че на нея товаи е целта !!! мисля че това ще ти помогне във фитнеса да се съсредоточиш върху твоите мускули а не върху ала-бала——:D

Жените в залата, в която ходя са доста по-концентрирани от мъжете, може би защото се стремят към реални резултати!
и мисля вече все повече са наясно, че в залаат не се ходи за отслабване, има си диети затова.

08.11.04
17:39

мисля че има още доста “лелки” над 100-те килограма които си мислят че с фитнес ще отслабнат,ама то не е като по филмите де  :wink:

08.11.04
17:49

Кви са тия нарциси :o Тренировка за сексапил.Е,па гледай Стойка по Биг Брадьр е така се тренира за сексапил :lol: Другото си е хамалско бльскане :cry: Явно няма да те впечатли :lol: Ай,стига с тия глупави теми бе пичове :cry:

08.11.04
18:13

еми кой квот го влече  :lol:  ама иначе идеала ми за културист беше ДИМИ ама той за к’фо се махна незнам  :D :twisted:

10.11.04
20:33

Аве мани го тоа Диму баси педала прост.И къв идеал може да ти е тоа тои е адската хърба бе.Моя идеал за културист е Цветко Цветков и Киборга.
Цензурирам мр мускул сорка :))) :)
и т-бирд мъжки приказки ма даи по споко тва все пак е форум :)))
Емил

12.11.04
13:14

базикам се бе росене то е ясно че дими е мега рахитен,иначе моя идеал са Христомир Христов и Димитър Димитров  :wink: и тоя от аватара ест.  :lol:

Момчета, има правила относно писането извън темата. Вземете и прочетете правилника в сигнатурата ми, за да не започвам да коригирам. В тази тема вече сте надхвърлили ограничението по правилник и нито един не е спазил изискванията.
Хайде заедно да направим хубавото по - хубаво.
Поздрави.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1