31.12.06
10:42
В момента тренирам за маса, но имам много мазнини по корема може ли да прая коремни преси и да въртя на колелото че да ги махна и ще стане ли и по колко пати в седмицата и ще свалям ли много от другите места имам 41 ръка до колко може да падне и последно ако въртя колко минути ?
31.12.06
11:18
ми след тренировка по 25-30 мин на велоергометъра и ще сваляш навсякаде не само по корема...прави си и коремни
е теб кво те бърка ! смисъл то мазнини предимно ще гориш ....... тай ръка не ти тръбват мазнините по нея ..... дори да падне с 1см по добре по чиста отколкот с мазно
31.12.06
12:55
Няма проблеми да връткаш но все пак наи доброто решение е диетата. Без нея трудно ще постигнеш резултати :wink:
30 мин кардио (колело, степер,...)след силова тренировка
Коремните преси ще повишат локално температурата и ще стимулират горенето точно там където искаш
Имай предвид и друго нещо, организма първо качва на коремче и последно от там сваля
НО без диета резултата едва ли ще те задоволи, както и не се храни късно
Успех
В момента тренирам за маса, но имам много мазнини по корема
Някой да ме светне как може хем да качваш ММ, хем да чистиш.... Явно нещо ми убягва... :D
Е те т’ва е върпос, ама...не мисля, че е невъзможно.
Забелязвам, че качвам кила без да пускам гъз и шкембе - качил съм приблизително 8-9 кила/от ранна есен досега от 84 на 93~4/, като само в началото се бях отпуснал малко в корема, ама сега е по-добре. 8)
Не правя кардио*, дори спрях и разходките, заради хладното време, хранителен режим - не бих казал.
Аз лично съм доволен, ама не знам как става...ако качвам по-бързо, сигурно няма да е баш така. :P
Предполагам, че ако ...някак си се избегне качването в корема, докато прави маса, чрез хранене или нещо от сорта, поне визуално няма да изглежда зле, ама т’ва пък противоречи на тия доктрини за качването и т.н... :roll:
ПП Който иска да вярва. 8)
07.01.07
13:58
Ако изчислиш или просто уцелиш нужното количество въглехидрати, няма да се омазняваш много. Другото е интензивната тренировка-с нея не ти трябва кардио, особено пък в период за маса. А и генът в случая е важен, някои хора се омазняват много трудно, а други се освинваме бързо, но все пак храната си остава на първо място.