30.12.06
12:31
Въпроса ми е следния:тъй като не мога да правя по много набирания - най-много 6 :oops: , а по програма трябва 10 става ли да правя по колкото мога и веднага на скрипеца довършвам???
Прави си 6-ци ама гледай да ги правиш чисти ! .... По натам ще достигнеш сила за 8ца .... След това почваш да слагаш тежестите .... :wink:
30.12.06
12:47
Прави си така. След време ще можеш спокойно. Няма смисъл от скрипец, така си се натоварваш достатъчно.
30.12.06
15:21
Имах приятел, който беше така с кофичките - почна от 3 серии по 1 (!) повторение, след около два месеца вече правеше 4 х 15 и питаше за още. Препоръчвам ти да подходиш по този начин и ще стигнеш до серия от 10 повторения, ако не и повече.
30.12.06
22:28
когато направиш и последното повторение напъни эа още 1 ще ти качи бройката
Аз бях така с кофичките. Начи като се опитах първич път да направя кофички, успях да направя 1 :oops:
После следващия път като отидох на лостовете, направих 4. така стигнах до 20 и ми писна и спрях да правя кофички :lol:
когато започнах да тренирам правих само 1 кофичка. Сега правя ~40 при тегло 100 кг.
Мхм, правиш колкото можеш, ако трябва..слагаш още една серия, ако ще и да е с по-тесен хват. Ще свикнеш, споко :)
Никой не се е родил научен и всеки е започнал от някъде,
Важното е да вървиш напред и да постигнеш целите си ...
Прави толкос колкото можеш и до където ти стигат силите. Кофите не са само сила но и техника, така че ти трябва време за да свикнеш, а и да се вякнеш. С времето нещата ще си дойдат на място.
Не се притиснявай, не се отказвай и ще имаш успех
Набиранията стигаш до 8 и вече почваш тежестите да скагаш ! Гърба мурита от набирания с тежест :wink:
[quote author=“TREVATA”] .... По натам ще достигнеш сила за 8ца .... След това почваш да слагаш тежестите .... :wink:
Абе пич колко пъти ше си повториш мнението а?! Стига си писал едни и същи неща по 100 пъти в една и съща тема.
Престанете да спамите и да пишете постове само заради бройката!!!