Упражнения избън тренировката...

31.12.06
20:49

Може да е малко трудно да го разберете но...ще пробвам да обясня.Значи аз си тренирам в залата както трябва и сам горе долу доволен от това което сам постигнал за ~2год,обаче имам приятел които не тренира,а само си прави в тях упражнения (лицеви опори,кофички на леглото за трицепс,и там 2-3 вида набирания и корем...) казва ми,че ги прави вс. пат сутрин като стане и вечер.и тялото му е като моито даже и по релефно..пак преди нямахме никаква разлика...Та въпроса ми е дали ако си тренирам в залата и си правя по 1пат на ден тея упражнения в нас дали няма да е по добре...питах няколко човека казаха ми ти си тренираш недеи отделно да се товариш,ще претренираш или колкото повече толкова по добре ... да си кажете мнението...мерси предварително..стана малко далго ама .... :lol:

31.12.06
21:00

тва мисля че е до ген но според мен не ти трябва да правиш други упражнения....

31.12.06
21:08

Може да правиш упражнения в кашти в ден в които не си в залат  :roll:

31.12.06
21:54

и въстановяването на каде му отива...Няма смисъл просто ....Гледаи и да се храниш стабилно...

31.12.06
23:10

[quote author=“vanwilder”]Може да е малко трудно да го разберете но...ще пробвам да обясня.Значи аз си тренирам в залата както трябва и сам горе долу доволен от това което сам постигнал за ~2год,обаче имам приятел които не тренира,а само си прави в тях упражнения (лицеви опори,кофички на леглото за трицепс,и там 2-3 вида набирания и корем...) казва ми,че ги прави вс. пат сутрин като стане и вечер.и тялото му е като моито даже и по релефно..пак преди нямахме никаква разлика...Та въпроса ми е дали ако си тренирам в залата и си правя по 1пат на ден тея упражнения в нас дали няма да е по добре...питах няколко човека казаха ми ти си тренираш недеи отделно да се товариш,ще претренираш или колкото повече толкова по добре ... да си кажете мнението...мерси предварително..стана малко далго ама .... :lol:

Според мен той просто се храни по добре от тебе и си почива по добре от тебе

01.01.07
00:18

За храненето сам сигурен,че не е по добре от мене защото яде лаина аз се пробвам да ям мн месо,оризи и вс както трябва .. правя си добри тренировки незнам ...

01.01.07
02:00

Тренировката сутрин след сън ускорява метаболизма можеби за това е по-релефен от теб.Прави лека тренировка след ставане(коремни преси,лицеви опори...) , нещо като сутришна гимнастика , не вярвам да претренираш.

01.01.07
13:38

ми според мене трябва да прави6 леки упражнения през по4ивните си дни когато не си в залата.

01.01.07
15:42

Ако е така както го казваш наистина, не само, че на визия повече ще е по-добре от теб, но и на  имунна система и въобще здраве ще е по добре. И според мен това ще се дължи на удачен ген.

Но определено не ги виждам за 2 години трен. в зала някой, които е бил с твоите размери в началото сега да е по добре, правейки само гимнастически упр.

Или твоите резултати не са достатъчни, или той нещо послъгва. С двуразови трен., говорим за адски добро цялостно натоварване/това включва крака/, не просто 2 серии обикновени лицеви и айде., + креатин + аминокиселини или протеин. Може и без ген.

Абе малко е тъпо да го обсъждаме това. Я кажи какви са ти резултатите и от къде си почнал.

Иначе не ти трябват допълнителни упр. от тези във фитнеса. 3 трен в седмицата + хранене и сън, за аматъор си е тип топ<

01.01.07
19:24

Тренирам кам 5 дена 1 почивам :lol: Еми какви са резултатите ... летата спирам да спазвам кактвато и да е диета,не трениарам,работя,излизам и т.н.Никога не сам си зимал добавки (нямам $$).Резултати ... бях с малко над 30 ръка и малко под 60кг ... в момента сам 76-7 и 38 рака както вс друго ми се е развило даже и краката си ги правя редовно...сега сам сварнителни чист иначе сам бил и с 5 кг повече ама не можех да си пребера корема...незнам защо така се получава всеки ми казва,че сам напваил нещо в залата макар,че от скоро сам в застои ... незнам как е при него едва ли ме лаже защото сме добри приятели и знам,че нито тренира нито зима добавки още по малко химия...Мислия да почна да правя и аз от вс. по 1 серия като него до отказаз сутрин да видим ефекта какав ще е за 5-6 месеца...

Едит ... не казвам,че има по големи размери даже може навсякаде да е с по 1 см по малко примерно ... но аз ако се изчистя така като него, сам сигурен,че вече ще са по-големи...

01.01.07
20:19

[quote author=“vanwilder”]Тренирам кам 5 дена 1 почивам :lol: Еми какви са резултатите ... летата спирам да спазвам кактвато и да е диета,не трениарам,работя,излизам и т.н.Никога не сам си зимал добавки (нямам $$).Резултати ... бях с малко над 30 ръка и малко под 60кг ... в момента сам 76-7 и 38 рака както вс друго ми се е развило даже и краката си ги правя редовно...сега сам сварнителни чист иначе сам бил и с 5 кг повече ама не можех да си пребера корема...незнам защо така се получава всеки ми казва,че сам напваил нещо в залата макар,че от скоро сам в застои ... незнам как е при него едва ли ме лаже защото сме добри приятели и знам,че нито тренира нито зима добавки още по малко химия...Мислия да почна да правя и аз от вс. по 1 серия като него до отказаз сутрин да видим ефекта какав ще е за 5-6 месеца...

Едит ... не казвам,че има по големи размери даже може навсякаде да е с по 1 см по малко примерно ... но аз ако се изчистя така като него, сам сигурен,че вече ще са по-големи...

Според мен много малко почиваш тва 1 ден почивка на 5 тренировъчни не е хубаво и за 2 години ми се видят малко 8 сантиметра пробваи да намалиш тренировките ще имаш повече резултати

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1