относно ръцете

01.01.07
22:25

здравеите билдери та моя въпрос е ръката ми е малка 31 см (отпусната) като я стегна става 36 как да си направя ръката по голяма отпъсната
ям много след 1 месец наи късно почвам креатин глутамин и протеин моля даите някъф съвет ко да прая ...

B_

01.01.07
22:47

дръж я стегната!!!  :idea:  :lol:  :lol:  :lol:

Кажи нещо повече за теб. Ако сега почваш да тренираш нормално да ти е малка. С тия добавки ще порасне малко, но трябва доста време и постоянство.

FI

01.01.07
23:19

в отпуснато състояние трицепса прави ръката да изглежда голяма.прави френско,лег с тесен хват и разгъване с една ръка над глава за трицепс.

01.01.07
23:29

ами значи аз правя 3 вида френско от лег полу лег и обратен лег
пускам до долу и задържам 2 сек и дигам по време на трен ръката ми отпъсната е 34 стегната е 38 обаче след трен пак става малка :(

FI

01.01.07
23:40

ми тва явление се нарича напомване нормално е после да спада.при мене по време на тренировка ръката ми е стигала 45.5 а нормално е 42 :twisted: тва 3 вида френско са измишльотини..прави само нормалното френско като можеш да редуваш един път с крив лост друг път с прав(аз лично с прав по-добре го усещам) преди него може като загрявка да направиш следната суперсерия-на скрипеца 10-12 повторения и веднага фащаш един тежък дъмбел и правиш до отказ с две ръце над глава (добре е седнал за да имаш опора на кръста+колан).
прави също и сгъване тип чук за брахиалиса той също придава ефекта който търсиш.скотово сгъване за долната част на бицепса.
но не забравяй че трябва да подкрепиш тежката тренировка с адекватно количество протеин...

02.01.07
00:39

Като приказваме за обиколки на мишницата, обикновенно във форума се има предвид стегнато положение. Това разминаване в цифрите, за което приказваш, му викат контрактилна разлика. Не помня вече цифри, ама съм останал с впечатлението, че не е добре да са близки една до друга. Не мога да разбера за какво ти е да ги изравняваш разликите и не вярвам да е възможно, да стане при активно спортуващи хора.....
Абе направи я 46 стегната да видиш как ще почнеш да я харесваш и даже няма да ти прави впечатление колко е отпусната  :twisted:

02.01.07
01:39

При мен разликата от отпусната и стегната е около 7см.Знам,че е много ама нз...ген ли е що е...става въпрос извън фитнеса не съм тренирал ръце в тоя ден и.. почти 7 см разлика.

02.01.07
11:20

колкото си по-релефен толкова е по-голяма тази разлика

02.01.07
14:16

разликата идва от несъразмерността между бицепс/трицепс
колко бицепса е по развит->спрямо трицепса толкова по голяма ще е разликата спрямо обиколката било в отпуснато било в стегнато положение
чул съм че в стегнато положение като се погледне от вътрешната страна на ръката(не тази показана на аватара на _FaCe_ а от другата страна) визуално пропорцията бицепс/трицепс трябва да е 1/2, т.е. бицепса да съставлява визуално 1/3 от ръката

02.01.07
15:07

[quote author=“ILIA”]разликата идва от несъразмерността между бицепс/трицепс
колко бицепса е по развит->спрямо трицепса толкова по голяма ще е разликата спрямо обиколката било в отпуснато било в стегнато положение
чул съм че в стегнато положение като се погледне от вътрешната страна на ръката(не тази показана на аватара на _FaCe_ а от другата страна) визуално пропорцията бицепс/трицепс трябва да е 1/2, т.е. бицепса да съставлява визуално 1/3 от ръката

От мишницата,не от ръката.
Ръката има и рамо и предмишница все пак...

02.01.07
18:12

Демек бицепса ми е по-голям от трицепса  :?

02.01.07
18:45

[quote author=“Offspring”]Демек бицепса ми е по-голям от трицепса  :?

Демек ILIA иска да каже, че ако бицепса ти е изоставаща група, пък трицепса ти е огромен, в отпуснато положение ръката ще ти е по-голяма от колкото в стегнато, примерно положение - двоен бицепс... Лично на мен това ми се струва невъзможно, защото като антагонист саркомерите на трицепса се скъсяват, даже и в поза двоен бицепс, а това води до увеличаване на дебелината на мускулното влакно... Иначе спор няма, че трицепса е  по-голям мускул от бицепса.

02.01.07
20:49

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“Offspring”]Демек бицепса ми е по-голям от трицепса  :?  в отпуснато положение ръката ще ти е по-голяма от колкото в стегнато.

Ахм то ясно но при мен съотношението трицепс бицепс е нормално http://img233.imageshack.us/img233/3207/bscap0004id8.jpg пък разликата от 7 см си стои.Дразня се,защото на мой приятел с ръка 35 в стегнато положение като моята,в отпуснато изглежда по-голяма а при мен...като се дръпнат тия 7см назаде и ръката ми изглежда супер малка като е отпусната.

02.01.07
21:24

[quote author=“Offspring”]Ахм то ясно но при мен съотношението трицепс бицепс е нормално http://img233.imageshack.us/img233/3207/bscap0004id8.jpg пък разликата от 7 см си стои.Дразня се,защото на мой приятел с ръка 35 в стегнато положение като моята,в отпуснато изглежда по-голяма а при мен...като се дръпнат тия 7см назаде и ръката ми изглежда супер малка като е отпусната.

Наи-вероятно, ако и двамата си измерите ръста и размаха на ръцете, ще има съществени разлики

02.01.07
21:29

Ами...да наистина не се бях замислил затова  :oops:  ...ръката ми е доста дълга пък и съм по-висок от него.Благодаря,че помогнахте да се изясна със себе си  :D аиде да не пиша повече,че отклонението от темата стана сериозно :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1