мускулната треска

02.01.07
13:32

абе разглеждам тука във форума разли4ни мнения за мускулната треска.можете ли да ми кажете дали това е хубаво не6то или не ?

02.01.07
13:45

Когато има мускулна треска, значи мускула е натоварен. Попринцип когато има и мускулна треска, значи има и разтеж на мускула, защото мускулние влакна се късат, но когато става въпрос за зверска мускулна треска може нещо да си си направил;)

РО

02.01.07
13:54

[quote author=“mmaarrttiinn”]абе разглеждам тука във форума разли4ни мнения за мускулната треска.можете ли да ми кажете дали това е хубаво не6то или не ?

Щом задаваш тоя въпрос значи нищо не си прочел.

Разкъсване на мускулни влакна - мускула расте.

FZ

02.01.07
14:41

Найстина има много теми във форума по тоя въпрос.
Ето една от тях http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=21129

JI

02.01.07
14:54

Мускулната треска изобщо не е индикатор за растеж... тя се получава заради лактатната киселина и напротив забавя растежа на мускула !
Както и да е ако е слаба е ок ако е силна или много силна намали натоварването .

02.01.07
23:04

Какво си разглеждал тогава.....

02.01.07
23:40

аз лично нямам мускулна треска  :roll:  но мусколите си ми растат и то бая добре  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1