Малко помощ

03.01.07
20:59

здравейте !!
Та направих 4-5 месеца  стаж и сега съм решиб да правя  по тази програма
1 Гърди и пр рамо
3 Гръб и задно , ср рамо
5 Ръце 
Въпросът ми е дали правилно съм подбрал упр за рамо -
1 изнасяне на дъмпел напред а може ли  и хеликоптер
3 раменна преса или  разтваряне с дъмбел встрани и нещо за задно рамо

А и също да попитам дали няма да е по-добре да правя гръб с предно рамо и гърди с средно и задно
Мерси предварително

03.01.07
21:27

[quote author=“FLY”]здравейте !!
1 Гърди и пр рамо
3 Гръб и задно , ср рамо
5 Ръце 

А и също да попитам дали няма да е по-добре да правя гръб с предно рамо и гърди с средно и задно
Мерси предварително

Защо невиждам трапец ?Или ти си го включил към гръб? също така няма и крака  :roll:  , днешно време познавам много хора които ходят на фитнес и не си тренират краката това са поне 75%  Някой може ли да ми обесни защо ?

03.01.07
21:32

[quote author=“makarona”][quote author=“FLY”]здравейте !!
1 Гърди и пр рамо
3 Гръб и задно , ср рамо
5 Ръце 

Мерси предварително

Защо невиждам трапец ?Или ти си го включил към гръб? също така няма и крака  :roll:  , днешно време познавам много хора които ходят на фитнес и не си тренират краката това са поне 75%  Някой може ли да ми обесни защо ?

Щото ги мързи да ги правят или живеят с мита,че ще им пораснат много...

03.01.07
21:32

трапеца ми е при гръбчето а крака от разтеж и подобни работи имам доста болки в колената и просто нямам възможност да ги правя ,а не желание

03.01.07
21:54

[quote author=“FLY”]трапеца ми е при гръбчето а крака от разтеж и подобни работи имам доста болки в колената и просто нямам възможност да ги правя ,а не желание

програмата ти е добре подредена като мусколни групи ,а за упражненията не си написал сигорно си ги знаеш.
А по въпроса за колената това ми е напълно познато за съжаление и те разбирам  понеже съм футболист и наскоро(преди 4 месеца) осуках коленни връзки и 1 година някаде нетрябва да го натоварвам с максимални килограми и докторът ми препоръча да карам  велагометър на 3-4 трудност и със 1/3 от максимума ми за опражненията със същия брой повторения като преди травмата... стига да имаш желание сичко става макар и непълноценно  :)

Може да ти е кофти тренировката за гърди с това предно рамо. Иначе упражненията са му добре.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1