03.01.07
20:59
здравейте !!
Та направих 4-5 месеца стаж и сега съм решиб да правя по тази програма
1 Гърди и пр рамо
3 Гръб и задно , ср рамо
5 Ръце
Въпросът ми е дали правилно съм подбрал упр за рамо -
1 изнасяне на дъмпел напред а може ли и хеликоптер
3 раменна преса или разтваряне с дъмбел встрани и нещо за задно рамо
А и също да попитам дали няма да е по-добре да правя гръб с предно рамо и гърди с средно и задно
Мерси предварително
[quote author=“FLY”]здравейте !!
1 Гърди и пр рамо
3 Гръб и задно , ср рамо
5 Ръце
А и също да попитам дали няма да е по-добре да правя гръб с предно рамо и гърди с средно и задно
Мерси предварително
Защо невиждам трапец ?Или ти си го включил към гръб? също така няма и крака :roll: , днешно време познавам много хора които ходят на фитнес и не си тренират краката това са поне 75% Някой може ли да ми обесни защо ?
[quote author=“makarona”][quote author=“FLY”]здравейте !!
1 Гърди и пр рамо
3 Гръб и задно , ср рамо
5 Ръце
Мерси предварително
Защо невиждам трапец ?Или ти си го включил към гръб? също така няма и крака :roll: , днешно време познавам много хора които ходят на фитнес и не си тренират краката това са поне 75% Някой може ли да ми обесни защо ?
Щото ги мързи да ги правят или живеят с мита,че ще им пораснат много...
трапеца ми е при гръбчето а крака от разтеж и подобни работи имам доста болки в колената и просто нямам възможност да ги правя ,а не желание
[quote author=“FLY”]трапеца ми е при гръбчето а крака от разтеж и подобни работи имам доста болки в колената и просто нямам възможност да ги правя ,а не желание
програмата ти е добре подредена като мусколни групи ,а за упражненията не си написал сигорно си ги знаеш.
А по въпроса за колената това ми е напълно познато за съжаление и те разбирам понеже съм футболист и наскоро(преди 4 месеца) осуках коленни връзки и 1 година някаде нетрябва да го натоварвам с максимални килограми и докторът ми препоръча да карам велагометър на 3-4 трудност и със 1/3 от максимума ми за опражненията със същия брой повторения като преди травмата... стига да имаш желание сичко става макар и непълноценно :)
03.01.07
21:55
Може да ти е кофти тренировката за гърди с това предно рамо. Иначе упражненията са му добре.