Вдигане на тежести - видео?

01.01.07
22:36

Знаете ли/срещали ли сте в интернет видео от състезания по вдигане на тежести? Или вие да имате такова на компа?

01.01.07
22:47

Разгледаи секцията с видео филмите. Аз не разбрах точно аккво видео търсиш например как се испълняват упражненията или заради някой участвал на състрезанието?

MO

01.01.07
23:01

[quote author=“Lumina”]Знаете ли/срещали ли сте в интернет видео от състезания по вдигане на тежести? Или вие да имате такова на компа?

http://www.youtube.com/watch?v=NAFW6Lim_wg&mode=related&search=Bodybuilding%20Markus%20Ruhl

01.01.07
23:13

Търся точно видео от състезания, обичам много да гледам вдигане на тежести и ми се беше догледало, още повече, че изпуснах последното (европейско?) първенство по телевизията... Пък ако някъде има и видео от златните години, с Гълъбин Боевски например - направо ще се разтопя... 8)  :wink:

Къде е тази секция с видеофилми?

Morphey, мерси много за линка към олимпиадата - супер е!  :D Само дето е с лошо качество видеото, но явно винаги е така...

MO

01.01.07
23:25

[quote author=“Lumina”]Търся точно видео от състезания, обичам много да гледам вдигане на тежести и ми се беше догледало, още повече, че изпуснах последното (европейско?) първенство по телевизията... Пък ако някъде има и видео от златните години, с Гълъбин Боевски например - направо ще се разтопя... 8)  :wink:

Къде е тази секция с видеофилми?

Morphey, мерси много за линка към олимпиадата - супер е!  :D Само дето е с лошо качество видеото, но явно винаги е така...

Виж сега  във сайта www.YouTube.com (най-горе в дясно е търсачката ) има много голям архив от видео материали прегледай аз още съм в процес на търсене ( и аз съм фен на вдигането на тежести ) и ако намеря по интересни филми ще ги споделя.

01.01.07
23:54

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=721 :roll:

03.01.07
01:50

[quote author=“someone```”]http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=721 :roll:

Мерси, ама много голяма тази тема бе, трябва с дни да я чета! :? Пък и от това, което прочетох дотук, става дума за филми за културизъм. А аз искам вдигане на тежести и то състезания. Да гледам как тренирал еди кой си културист и какво точно правел на лежанката не е интересно за мен. Има разлика. Като разликата да гледаш филм как тренирал Стоичков и Световното по футбол - второто си е за предпочитане отвсякъде, смятам (не че обичам футбол)!... 8)

Morphey, дадено, ще търся и аз. Разчитам обаче ти, като по-напред с материала, да свиркаш, като намериш нещо... :)

03.01.07
17:10

Аз имам филмите “Златините БГ години”.Става дума за щангите по време на Абаджиев,за първите успехи на БГ в щангите и за най-добрите и години когато зимат купата за най-добар отбор само че нз как да ги кача.Мисля че един приятел ми ги даде от един форум като линкове бяха.Ако някой се сеща за какво става дума да даде линка защото аз не мога да си го спомня а и го търсих доста усърдно тия няколко дни защото може да има и др филмчета в този форум ;)

MO

03.01.07
22:20

[quote author=“kazz”]Аз имам филмите “Златините БГ години”.Става дума за щангите по време на Абаджиев,за първите успехи на БГ в щангите и за най-добрите и години когато зимат купата за най-добар отбор само че нз как да ги кача.Мисля че един приятел ми ги даде от един форум като линкове бяха.Ако някой се сеща за какво става дума да даде линка защото аз не мога да си го спомня а и го търсих доста усърдно тия няколко дни защото може да има и др филмчета в този форум ;)

Човек този филм го търсих доста ,чел съм книга(беше към 300страници ) за тренировките на Абаджиев и за това какво им е давал ,доста интересни факти има ,но филма така и не открих ,получи се нещо като с филма за Дан Колов ,на който имам 1и 3-та част
,а 2и 4 не :?  :roll:

Lumina кажи ми какво по-точно ти трябва ,защото аз си имам лични предпочитания (и те са най-тежките категорий ) ако имаш конктертни изисквания (примерно българи или дадена категория кажи и ще се постарая да помогна (имам още източници освен сайтовете с on-line филми)

03.01.07
22:50

[quote author=“morphey”][quote author=“kazz”]Аз имам филмите “Златините БГ години”.Става дума за щангите по време на Абаджиев,за първите успехи на БГ в щангите и за най-добрите и години когато зимат купата за най-добар отбор само че нз как да ги кача.Мисля че един приятел ми ги даде от един форум като линкове бяха.Ако някой се сеща за какво става дума да даде линка защото аз не мога да си го спомня а и го търсих доста усърдно тия няколко дни защото може да има и др филмчета в този форум ;)

Човек този филм го търсих доста ,чел съм книга(беше към 300страници ) за тренировките на Абаджиев и за това какво им е давал ,доста интересни факти има ,но филма така и не открих ,получи се нещо като с филма за Дан Колов ,на който имам 1и 3-та част
,а 2и 4 не :?  :roll:

Lumina кажи ми какво по-точно ти трябва ,защото аз си имам лични предпочитания (и те са най-тежките категорий ) ако имаш конктертни изисквания (примерно българи или дадена категория кажи и ще се постарая да помогна (имам още източници освен сайтовете с on-line филми)

Можеш ли да ми кажеш как се казва тази книга и от къде мога да я намеря,а ако случайно я имаш на компа може да ми я пратиш ;) (ше ти дам мейла на ЛС,ако я имаш да ми я пратиш на пощата,че на ЛС нз дали става )

03.01.07
23:04

[quote author=“morphey”]Lumina кажи ми какво по-точно ти трябва ,защото аз си имам лични предпочитания (и те са най-тежките категорий ) ако имаш конктертни изисквания (примерно българи или дадена категория кажи и ще се постарая да помогна (имам още източници освен сайтовете с on-line филми)

Аз съм фенка на Гълъбин Боевски и като цяло обичам по-леките категории, в които традиционно мисля, че сме по-добри (българите). Но аз нямам такъв професионален поглед към щангите - просто едни обичат да гледат тенис, други - футбол, а за мен единствения спорт, който обожавам да гледам, е вдигане на тежести. И малко по-малко сумо. Не знам защо. Аз съм жена и такива вкусове не са никак социално желателни и стоят меко казано странно. Но, това е положението. При това, не обичам вдигането на тежести, защото ми харесва да гледам самите атлети - напротив - повечето от тях са направо ужасяващи на външен вид, особено жените. По същия начин, аз обожавам фитнес, но не харесвам културистите, намирам ги за уродливи, а и като цяло не харесвам мускулести мъже. Обаче обожавам аз да се занимавам с тежести... Иди ме разбери. :o :lol:
В гледането съм всеядна - нямам претенции и не подбирам - вдига ли се яко и дълго, има ли състезание - това е достатъчно. :)

03.01.07
23:27

Потърси в съответния сайт. Има доста сайтове на федерации по вдигане на тежести, там в галериите има

MO

04.01.07
09:32

kazz не помня името на книгата ,защото първите страници и корицата бяха скъсани ,чел съм я преди 2 години и ми я даде човек с който сега съм малко скаран :wink:  (от 2 години) ,не вярвам да я намериш в нета ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1