04.01.07
05:26
Здравеите искам да ви помоля да ми дадете съвет :arrow: На 16 години съм и спрях да ходя на фитнес преди 2 месеца и имам едни 5 килца във излишък :arrow: 1.67-8 77килограма та въпроса ми дали ще е добре да взема едни креатин или Л-карнитин и да тренирам по усилено :?: Благодаря ви предварително
04.01.07
10:45
Принципно карнитина ще ти повлияе добре, да.
04.01.07
11:41
И аз съм за Л-КАРНИТИНА но най- важното е диетата. :wink:
04.01.07
15:13
последно кои да послушам :D
04.01.07
15:24
Ти така като гледаш кой отговор преобладава повече ? Л-карнитина . Взимаш го съчетаваш го с правилна диета и тренировка и това е .
04.01.07
15:48
Ти така като гледаш кой отговор преобладава повече ? Л-карнитина . Взимаш го съчетаваш го с правилна диета и тренировка и това е .
Благодаря ти само ако можеш да ме посъветваш какъв карнитин да взема да е нещо по качествено до 100 лева максимум :?:
04.01.07
15:57
Благодаря ти само ако можеш да ме посъветваш какъв карнитин да взема да е нещо по качествено до 100 лева максимум :?:L-CARNITINE на MUSASHI e доста качесвен . По 1 равна ч.л. =2g. 20 мин.преди тренировка или аеробна серия в чаша вода.
04.01.07
16:26
То едното върви с другото - диетата + карнитина. Добавките не правят нищо при грешно хранене.
04.01.07
16:35
Благодаря ти само ако можеш да ме посъветваш какъв карнитин да взема да е нещо по качествено до 100 лева максимум :?:L-CARNITINE на MUSASHI e доста качесвен . По 1 равна ч.л. =2g. 20 мин.преди тренировка или аеробна серия в чаша вода.
Сега ако ми и поясните по подробно как да го пия ще сте златни
04.01.07
16:40
Сега ако ми и поясните по подробно как да го пия ще сте златниМи той човека ти е обяснил как да го пиеш к`во по -подробно от т`ва искаш. :D
04.01.07
16:42
Сега ако ми и поясните по подробно как да го пия ще сте златниМи той човека ти е обяснил как да го пиеш к`во по -подробно от т`ва искаш. :D
ми със тея съкращения нищо не му разбирам :roll:
04.01.07
16:52
Обяснявам като на малоумни ,че като гледам в тоя форум ги има доста. :twisted:
ч.л - чаена лъжичка. Дано да знаеш какво е и чаена лъжичка .
g. - грам
И вземи малко уроци по български език.
Извинявам се за малко грубия език.
04.01.07
16:56
Ебаваи си маиката боклук гръм да те удари педерас
Петко К - внимавай с изразите, защото още една такава изцепка и няма да влезеш повече в този форум
04.01.07
17:18
[quote author=“chezo”][quote author=”ГОВЕДОТО”]Обяснявам като на малоумни ,че като гледам в тоя форум ги има доста. :twisted:
ч.л - чаена лъжичка. Дано да знаеш какво е и чаена лъжичка .
g. - грам
И вземи малко уроци по български език.
Извинявам се за малко грубия език.
Ебаваи си маиката боклук гръм да те удари педерас
Ей момченце спазвай добрия тон да не получиш БАН:!: