Креати,Л-карнитин

CH

04.01.07
05:26

Здравеите искам да ви помоля да ми дадете съвет  :arrow: На 16 години съм и спрях да ходя на фитнес преди 2 месеца и имам едни 5 килца във излишък  :arrow: 1.67-8 77килограма та въпроса ми дали ще е добре да взема едни креатин или Л-карнитин и да тренирам по усилено  :?:  Благодаря ви предварително

Принципно карнитина ще ти повлияе добре, да.

FZ

04.01.07
11:41

[quote author=“chezo”]Здравеите искам да ви помоля да ми дадете съвет  :arrow: На 16 години съм и спрях да ходя на фитнес преди 2 месеца и имам едни 5 килца във излишък  :arrow: 1.67-8 77килограма та въпроса ми дали ще е добре да взема едни креатин или Л-карнитин и да тренирам по усилено  :?:  Благодаря ви предварително

И аз съм за Л-КАРНИТИНА но най- важното е диетата. :wink:

CH

04.01.07
15:13

последно кои да послушам  :D

РО

04.01.07
15:24

[quote author=“chezo”]последно кои да послушам  :D

Ти така като гледаш кой отговор преобладава повече ? Л-карнитина . Взимаш го съчетаваш го с правилна диета и тренировка и това е .

CH

04.01.07
15:48

[quote author=”ГОВЕДОТО”][quote author=“chezo”]последно кои да послушам  :D

Ти така като гледаш кой отговор преобладава повече ? Л-карнитина . Взимаш го съчетаваш го с правилна диета и тренировка и това е .

Благодаря ти само ако можеш да ме посъветваш какъв карнитин да взема да е нещо по качествено до 100 лева максимум :?:

РО

04.01.07
15:57

[quote author=“chezo”][quote author=”ГОВЕДОТО”][quote author=“chezo”]последно кои да послушам  :D

Благодаря ти само ако можеш да ме посъветваш какъв карнитин да взема да е нещо по качествено до 100 лева максимум :?:

L-CARNITINE на MUSASHI e доста качесвен . По 1 равна ч.л. =2g. 20 мин.преди тренировка или аеробна серия в чаша вода.

То едното върви с другото - диетата + карнитина. Добавките не правят нищо при грешно хранене.

CH

04.01.07
16:35

[quote author=”ГОВЕДОТО”][quote author=“chezo”][quote author=”ГОВЕДОТО”][quote author=“chezo”]последно кои да послушам  :D

L-CARNITINE на MUSASHI e доста качесвен . По 1 равна ч.л. =2g. 20 мин.преди тренировка или аеробна серия в чаша вода.

Сега ако ми и поясните по подробно как да го пия ще сте златни

FZ

04.01.07
16:40

[quote author=“chezo”][quote author=”ГОВЕДОТО”][quote author=“chezo”][quote author=”ГОВЕДОТО”][quote author=“chezo”]последно кои да послушам  :D

Ми той човека ти е обяснил как да го пиеш к`во по -подробно от т`ва искаш. :D

CH

04.01.07
16:42

[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“chezo”][quote author=”ГОВЕДОТО”][quote author=“chezo”][quote author=”ГОВЕДОТО”][quote author=“chezo”]последно кои да послушам  :D

Ми той човека ти е обяснил как да го пиеш к`во по -подробно от т`ва искаш. :D

ми със тея съкращения нищо не му разбирам  :roll:

РО

04.01.07
16:52

Обяснявам като на малоумни ,че като гледам в тоя форум ги има доста. :twisted: 
ч.л - чаена лъжичка. Дано да знаеш какво е и чаена лъжичка .
g. - грам
И вземи малко уроци по български език.

Извинявам се  за малко грубия език.

CH

04.01.07
16:56

Ебаваи си маиката боклук гръм да те удари педерас

Петко К - внимавай с изразите, защото още една такава изцепка и няма да влезеш повече в този форум

FZ

04.01.07
17:18

[quote author=“chezo”][quote author=”ГОВЕДОТО”]Обяснявам като на малоумни ,че като гледам в тоя форум ги има доста. :twisted: 
ч.л - чаена лъжичка. Дано да знаеш какво е и чаена лъжичка .
g. - грам
И вземи малко уроци по български език.

Извинявам се  за малко грубия език.

Ебаваи си маиката боклук гръм да те удари педерас

Ей момченце спазвай добрия тон да не получиш БАН:!:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1