Искам да наблегна на гърдите

05.01.07
17:22

Тренирам 4 пъти в седмицата
1. гърди
2. гръб
3. почивка
4. Ръце
5. Рамо
6. почивка
7.почивка
Добе равит съм. тренирам от 3-4 години. гърдите също са ми добре, но искам да са още по-добре. Нали знаете пичовете по рекламите какви гърди имат.Е това искам. Лятото като изчистик и от тях доста маса изгубих. Сега се чудя да вкарам ли 2-ра тренировка за гърди. сега ги тренирам така

1. Наклонена, горна лежанка
2. Наклонена , горна лежанка с дъмбели
3. кофички
4. флаис, пек-дек или кросовер
правя промени на тренировките. всеки път е малко по-различно от предния. Имам мускулна треска след всяка тренировка. Ама иска раствж. Дайте ми съвет.

05.01.07
19:28

Щом имаш мускулна треска следователно има и разстеж.
Аз бих ти препоръчал така да е програмата:
1.Хоризонтална лежанка
2.Горна лежанка с дъмбел
3.Флаис
4.Кофички

А за това два пъти да тренираш гърди мисля че няма смисъл. Лична преценка.

TH

05.01.07
19:38

ми ко вкараш хоризонтална лежанка  и махнеш лег с дамбели ще стане ок

05.01.07
21:40

Правя само наклнонеи за да наблегна на горната част. Бях чел, че след известен период на редовни тренировки няма смисъл от хоризонтална лежанка. Не знам.

05.01.07
22:33

[quote author=“Cocoa”]Правя само наклнонеи за да наблегна на горната част. Бях чел, че след известен период на редовни тренировки няма смисъл от хоризонтална лежанка. Не знам.

Не е съвсем така,но си на прав път,щом даваш приоритет на горната част !
Значи махни само 2-рото упр. и сложи на негово място флайс на права лежанка.

Абе направо така :

1.Горна лежанка с лост
2.Флайс на права лежанка с дъмбели
3.Кофички
4.Кросоувър и/или Пек дек

TH

05.01.07
22:33

и аз сам приварженик на горната лежанка ма без хоризонтална не става

05.01.07
22:35

[quote author=“THE_CELEBRAL-ASSASIN_”]и аз сам приварженик на горната лежанка ма без хоризонтална не става

Глупости,става и то перфектно...

05.01.07
22:55

То идеята е, че хоризонтална съм правил достатъчно и вече няма смисъл :). И наистина забелязвам, че когато правя и хоризонтална долната част винаги е по-напред.

05.01.07
23:57

Опитай с предизтощение-правиш първо флайс от полулег и после от полулег с щанга или дъмбели от полулег. Може в смесени серии, може да си изкараш едното упражнение и после другото. След това завършваш с кофички.

06.01.07
00:49

Това звучи интересно. Вийдал съм хора да тренират така. ама как точно. преди всяка серия лег правя флайс. Така ли?

06.01.07
01:29

гърдите преди гърба :!:  :!:  :!:

06.01.07
21:02

[quote author=“Cocoa”]Това звучи интересно. Вийдал съм хора да тренират така. ама как точно. преди всяка серия лег правя флайс. Така ли?

Правиш флайс от полулег и веднага след това лежанка или най-добре полулег с щанга или дъмбели, без почивка между двете.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1