Проблемче

LU

05.01.07
19:37

Начи едната зала в карлово дето си праих гарди и дигнаха цената на 1 лев пак тя е супер умряла и неми се дажа ся 1 левче да ида там!  ходих да си права гардите понеже имаше долна лежанка :) пак ся като и дигнаха цената и смятам да спра да ги права там обаче проблема е  че в другата зала няма долна лежанка и трябва да се измисли някаква алтернатива аз питах едни и тои вика флаис от пейката за коремни преси с задаржане 3 секунди накрая ама на мен неми се вижда мн ефикасно тва та питам как мога да я замена долната лежанка даите някви предложения  преди трена ми беше такъв

права лежанка 4х6-8
повдигане на дамбели 4х8
долна лежанка 4х8-10
кофи 4х колкото мога

05.01.07
19:40

Може с повечко кофи, набирания и да увеличиш дъмбелите. Ако има скрипец и пек-дек. Може и лицеви опори. Каквото искаш. Нали пак развиват гърдите  :P
ПП: Ако спреш пиенето екстра  :lol:

LU

05.01.07
19:45

няма пек-дек  пък  лицеви опори неми се прават в залата аз ако искам ще ги права у нас :)

05.01.07
20:13

Защо не пробваш да легнеш на тази пейка за коремни преси (обратен наклон) и някой да ти дава щангата.
В наща зала нямаме долна лежанка и си подаваме щангата.

05.01.07
21:19

Може да пробваш още на хоризонталната лежанка с тесен хват като при изпълнението за трицепса, само че ще я пускаш точно там където ти свършва самта гарда. Така става подсичането до колкото са ми го обяснявали де  :roll:
Може и да съм в грешка.

05.01.07
21:43

Хм. Ами нашия фитнес е малък, но има 2 лежанки. Една за малки лостове и една за големи. Но освен тва има и едни пейки без нищо, по принцип служещи за опора при някои опражнения като гребане с дъмбел. Там съм гледал някои да си подават щанга за френска преса, въпреки, че може и на малката лежанка при нас, защото се обръщат тези металните на които се крепи щангата и така става много удобно. Хем можеш и сам... Та ако имате такива малки пейки е добре.

LU

06.01.07
11:10

хм незнам  аз си мислех за повдигане на дамбели от наклон

LU

06.01.07
12:38

[quote author=“Niki_1300”]Защо не пробваш да легнеш на тази пейка за коремни преси (обратен наклон) и някой да ти дава щангата.

и кои ще е тоя дето ще ми подаде 80 кг щанга та и повече нестаа така

06.01.07
14:34

[quote author=“ludiaBG”][quote author=“Niki_1300”]Защо не пробваш да легнеш на тази пейка за коремни преси (обратен наклон) и някой да ти дава щангата.

Хахахаха не става така .... Аз правя на 90 6 ци на долната хвани си 2 ма фр дове от фитнеса и те ще ти я подават .... няма страшно  :wink:  .... А ако те е страх замени щангата с дъмбели

06.01.07
14:41

[quote author=“ludiaBG”]

Стига бе, 80 кг за един нормален, здрав мъж не са проблем да ти ги подаде. Ако няма такива във вашата зала, хващаш двама да я вдигнат за двата края  :lol:
Няма никакъв смисъл от това упражнение (лично мнение, не ми се обяснява защо). Нормалната лежанка и кофичките са напълно достатъчни за долната част на гърдите.
А ако чак толкова държиш да буташ от обратен наклон, прави го с дъмбели. Тях все ще се намери кой да ти ги подаде. Но според мен един флайс на мястото на това ще ти дойде добре, и без това имаш само бутащи движения в тренировката, едно разтягащо няма да ти е излишно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1