05.01.07
11:28
Забелязах едно печатно рекламно издание, което ме втрещи с правописа, словореда и (евентуално) вложения смисъл на статиите в него. Не претендирам да имат смисъл, само предполагам. Аз съм признат неграмотник, но като го прегледах реших, че редактота (и авторите) едва ли са завършили 3 клас.
Та показвам рубриката на Любо “лежанката”.
Хайде да преброим колко грешки има вътре - не само правописните, а и смисловите. Предлагам да изпратим това творение в Гинес да се бори за наградата за най-сбъркана статия или нещо от рода.
http://images12.snimka.bg/001891949.jpg
http://images12.snimka.bg/001891952.jpg
http://images12.snimka.bg/001891954.jpg
http://images12.snimka.bg/001891956.jpg
Петко К - линковете са достатъчни.
Все пак не забравяй, че Любо “лежанката” го е писал, а не Любо “мозъка” :lol: и само като се замисля, той допреди няколко години имаше крака като на първолак, а сега ще дава акъл как се кляка!? смешна работа
Да, де, ама нали има редактори ...
Те нали са за това - да превеждат мъдрите мисли на авторите на ГРАМОТЕН, разбираем език и да им обръщат внимание и на смисловите грешки. Или бъркам???
Ами не е точно така. Моите статии като ги пиша никой не ги проверява за смислови или технически грешки. За правопис само.
05.01.07
11:41
Стъпалата са по-широки от рамената....има доста глупости
правописните грешки също не са една или две ....
Само тази мисъл : тренирайте краката за да ви растът ръцете ” е интересна всичко друго е .......
Тази мисъл е много стара и той не “открива Америка”. Абе идеята на статията можеше да са развие, като ообясни стъпка-по-стъпка механизмите по които клякането с щанга влияе върху растежа на цялото тяло, но Любомир явно не е запознат с по-сложна материя.
ЛЕЛЕ! Да рева ли да се смея ли ? Незнам! :shock: :shock: :shock:
И това е писано от възрастен мъж! И е прегледано от редактор ? То че и аз не съм много по граматиката ... Но това направо ме шокира!
05.01.07
13:51
[quote author=“GH0$T”]ЛЕЛЕ! Да рева ли да се смея ли ? Незнам! :shock: :shock: :shock:
И това е писано от възрастен мъж! И е прегледано от редактор ? То че и аз не съм много по граматиката ... Но това направо ме шокира!
Кой си ти, че да се ебаваш с туй светило на науката?
Я бързо направи един бедрен ЕКСТЕНЗИЙ за наказание!
Бахти, журналист, добре, ама така - минималното изискване за тая професия е малко грамотност... Нищо друго може да нямаш. Аде, на Любо му е простено...
Вдигане от лег му е майката. и също....вдигане от лег и.......вдигане от лег хахахахахахаах
[quote author=“D3BEP”][quote author=“GH0$T”]ЛЕЛЕ! Да рева ли да се смея ли ? Незнам! :shock: :shock: :shock:
Кой си ти, че да се ебаваш с туй светило на науката?
Я бързо направи един бедрен ЕКСТЕНЗИЙ за наказание!
Бахти, журналист, добре, ама така - минималното изискване за тая професия е малко грамотност... Нищо друго може да нямаш. Аде, на Любо му е простено...
О не само не товааа Умолявам тееее.... :?
Любо на лежанката! Редактора на бесилото!
[quote author=“Cocoa”]Вдигане от лег му е майката. и също....вдигане от лег и.......вдигане от лег хахахахахахаах
и освен това вдигане от лег още малко вдигане от лег и после вдигане от лег и не на последно място вдигане от лег
Вижте най-фрапантните грешки :!: ТУК - http://s111.photobucket.com/albums/n149/karkalanov/?action=view¤t=001891956.jpg
1. Не съм чувал тестостерона да се покачва само в ГОРНАТА ЧАСТ на тялото, явно при Любо само в гърдите има тестостерон
2. Щом в краката е “голямото кръвообръщение” то...къде е “малкото”?
3. За пръв път чувам, че от клек с щанга се расте на височина!
4. А относно това, че краката могат да се тренират всеки дан...баз коментар :shock:
Ако нямаше зоб с тези знания на Любчо по едрите деца от гимназията щяха да му взимат паричките за да не му тече кръв от нослето ;)))
05.01.07
15:31
Мани те го тоя стероиден man Любчо. Той освен лежанка друго не знае.
Между другото някой знае ли кой е издател на това ” списание” ?
Заден бицепс ? :?: :roll:
Аз знам само за къса и дълга(вътрешна,външна) глави на бицепса...
[quote author=“DJПетко”]Заден бицепс ? :?: :roll:
Аз знам само за къса и дълга(вътрешна,външна) глави на бицепса...
има предвид ЗАДНОТО БЕДРО.
[quote author=“RAMBO”]Вижте най-фрапантните грешки :!: ТУК - http://s111.photobucket.com/albums/n149/karkalanov/?action=view¤t=001891956.jpg
1. Не съм чувал тестостерона да се покачва само в ГОРНАТА ЧАСТ на тялото, явно при Любо само в гърдите има тестостерон
2. Щом в краката е “голямото кръвообръщение” то...къде е “малкото”?
3. За пръв път чувам, че от клек с щанга се расте на височина!
4. А относно това, че краката могат да се тренират всеки дан...баз коментар :shock:
Верно ебати глупостите. Поредното доказателство, че последния човек, от който трябва да търсиш съвет в залата е този, който изглежда най-голям и най-силен. В неговия спорт явно се просперира с малко акъл и много зоб.
05.01.07
16:05
[quote author=”^MaD^”]Ако нямаше зоб с тези знания на Любчо по едрите деца от гимназията щяха да му взимат паричките за да не му тече кръв от нослето ;)))
ква гимназия едвали е ходил
05.01.07
16:11
[quote author=“JiVk0”][quote author=”^MaD^”]Ако нямаше зоб с тези знания на Любчо по едрите деца от гимназията щяха да му взимат паричките за да не му тече кръв от нослето ;)))
ква гимназия едвали е ходил
То момченцето не е виновно . Виновни са редакторите или редакторъ на списанито че допуска да се отпечатвът такива грешки.
А незнам колко е смешна работата,обаче в определените като теб “допреди няколко години” Любо беше не само шампион по силов трибой,но и първи в клека.Това,че от някъде си чул тоя смешен молбет,че Лежанката има смешни крака и смешен клек не може да оспори постиженията му ;)
не бих приемал съвети от човек за клек, които има по малки и по недооформени крака от моите. Те трибоиците принципно не се славят с големи крака. че е силен- това е съвсем друга история
виж, Митьо крика има много хубави крака :idea: , но Любо НЕ
То и Митьо-крика се е изявил във въросното списание, ама няма да го осмивам и него (той сам се е осмял) за да не каже някой, че го правя тенденциозно.
Нямам нищо против Любо, напротив кефи ме като визия обаче не е професионално да се излага така.
Има още незабелязани грешки - четете внимателно!!!!
05.01.07
22:49
кога е излезнало това списание ? интересно ми е да видя статията на крика 8)
[quote author=“mitaka101”]То и Митьо-крика се е изявил във въросното списание, ама няма да го осмивам и него (той сам се е осмял) за да не каже някой, че го правя тенденциозно.
Нямам нищо против Любо, напротив кефи ме като визия обаче не е професионално да се излага така.
Има още незабелязани грешки - четете внимателно!!!!
Прав си за излагацията,но не той е за присмех,а редактора ;) Мисля,че Любо не е редактор или има нещо общо с това списание освен заветното интервю :)
06.01.07
00:00
Ти се ебаваш,но това което казваш е научно доказано наскоро,даже го пишеше в едно списание-анаболите или по скоро ефектът от тях вредят на мозъчните клетки....
[quote author=“InDaHEad”]
Ти се ебаваш,но това което казваш е научно доказано наскоро,даже го пишеше в едно списание-анаболите или по скоро ефектът от тях вредят на мозъчните клетки....
НЕ анаболите, а по скоро стероидите със силно изявени андрогенни своиства. Трибоиците взимат главно такива :idea:
06.01.07
04:15
Поне се посмяхме :twisted: ...
06.01.07
04:39
За мен “Лостта” си е култово писание ...
А това, че тестостеронът се качва в горната част на тялото няма да го коментирам ...
Пък за раЗтежния хормон, който очевидно раЗтяга нещо ...
Може да не си изкарваш парите с това, но собствения си език, поне, трябва да знаеш!
Лелеле тоя как ме расмя :lol:
Краката са най-голята мускулна група в тялото и заради бързото им кръвообращение можете да ги тренирате всеки ден
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Да се смея ли да плача ли и аз не знам :lol:
А задния бицепс ме хварли в музиката ... Не мерси съвети от тоя за краката не приемам .... Той миналата година беше кат цигарена кутия върху химикалки :lol:
06.01.07
10:19
Аве Любо имаше рекорди на лежанката, ама чак такива сериозни постижения на клека не е имал, нищо, че е доста нисък!
Не знам къде битува схващането, че трибойците имат хилави крака...
[quote author=“D3BEP”]Аве Любо имаше рекорди на лежанката, ама чак такива сериозни постижения на клека не е имал, нищо, че е доста нисък!
Не знам къде битува схващането, че трибойците имат хилави крака...
Бате когато си купих първия протеин го видях тогава ... Беше някаде преди 8-9 месеца .... Видях го в магазина беше с някви къси гащи и краката му беха верно кат на второкласник
[quote author=“TREVATA”] краката му беха верно кат на второкласник
и все още са....
06.01.07
13:23
[quote author=“ASTOR”]:D Класика в жанра.....
е натова се смях адски много
06.01.07
13:34
[quote author=“TREVATA”]
Бате когато си купих първия протеин го видях тогава ... Беше някаде преди 8-9 месеца .... Видях го в магазина беше с някви къси гащи и краката му беха верно кат на второкласник
ТОчно това не ме учудва, Любо много отдавна не е трибоец. Дано не възникне скоро и съмнение дали е легаджия.
Вижте краката на момчетата, дето тренират в НСА и дето постоянно обират титлите на трибоя. Не на Любо. Нека пък да нямат крака. Може не на всички да са чист релеф, ама вижте един Джуджо дето е 75 кила какъв крак отпира и после да говорим пак за културизъм.
А те не гонят маса, даже напротив, по - скоро гонят малко повторения и категория, и дори, поне според мен неофициално - понеже нямат много парички, гледат екипът да им стане и да им стяга добре и за следващото състезание, щото няма пари за нов, а ако е хлабав или твърде тесен - зле...!
D3ВЕР, всички силови трибоици, които познавам, имат големи крака, но адски мазни. Като изключим тези от БГ,
Виж например един Джони Джаксън, колко малки са му краката в сравнение с другите профи-та. Имаше 2-3 световноизвестни трибоици, които като решиха да се изчистят културистично и краката има станаха на солети. Тези, които имат маса мускулна там, пък нямат никаква обработка. Аз наскаро го гледах Любо на състезанието по натурален Културизъм /какво прави той там бтв :shock: / и краката не само, че му бяха малки, но и страшно необработени. С повторения м/у 1 и 5 няма начин да направиш хубави крака. На мене Крум Крумов ми е разправял, че повече от 10 на 100 кг не е правил! Неговите крака са големички, но не са нищо особено. Знаеш, че много хора парадират с големи крака, но когато се изчистят до към 10% т.м. и осъзнават, че краката им изостават много.
[quote author=“D3BEP”][quote author=“TREVATA”]
ТОчно това не ме учудва, Любо много отдавна не е трибоец. Дано не възникне скоро и съмнение дали е легаджия.
Вижте краката на момчетата, дето тренират в НСА и дето постоянно обират титлите на трибоя. Не на Любо. Нека пък да нямат крака. Може не на всички да са чист релеф, ама вижте един Джуджо дето е 75 кила какъв крак отпира и после да говорим пак за културизъм.
А те не гонят маса, даже напротив, по - скоро гонят малко повторения и категория, и дори, поне според мен неофициално - понеже нямат много парички, гледат екипът да им стане и да им стяга добре и за следващото състезание, щото няма пари за нов, а ако е хлабав или твърде тесен - зле...!
Дам не гонят масата ама .. Това каде го казваш си прав познавам 2-3 ма трибойци който тренират в локото и краката са им мноо малки .... Единия е 62 кг и прави 4 ки на клек с 85 ......
[quote author=“D3BEP”]ТОчно това не ме учудва, Любо много отдавна не е трибоец. Дано не възникне скоро и съмнение дали е легаджия.
Честно казано, аз не разбирам как ги вдига тия кила по състезания, след като преди 2-3 седмици го видях да се пъне на 150 или 160 кг (буквално се пънеше - едно повторение с мост). Повечето пъти тренира само на машинки и с много леко. Не че съм го следил, просто го засичах 5-6 пъти на тренировка и ми направи впечатление.
[quote author=“TREVATA”]Дам не гонят масата ама .. Това каде го казваш си прав познавам 2-3 ма трибойци който тренират в локото и краката са им мноо малки .... Единия е 62 кг и прави 4 ки на клек с 85 ......
Ами при 62 кг какви крака искаш да има? И между другото, 85 кг клек са нищо за трибоец, пък бил той и 62 кг. Това значи, че максимума му ще е около 100 кг.
Аз например правех осмици с 90 кг при тегло 67 кг, с 3 месеца стаж в залата и възраст 17 години.
[quote author=”Петко К”]
[quote author=“TREVATA”]Дам не гонят масата ама .. Това каде го казваш си прав познавам 2-3 ма трибойци който тренират в локото и краката са им мноо малки .... Единия е 62 кг и прави 4 ки на клек с 85 ......
Ами при 62 кг какви крака искаш да има? И между другото, 85 кг клек са нищо за трибоец, пък бил той и 62 кг. Това значи, че максимума му ще е около 100 кг.
Аз например правех осмици с 90 кг при тегло 67 кг, с 3 месеца стаж в залата и възраст 17 години.
Добре си .... и аз на сила сам нещо от тоя род само че ти си бил 67 аз сам 71 :wink:
[quote author=“TREVATA”][quote author=“D3BEP”][quote author=“TREVATA”]
Дам не гонят масата ама .. Това каде го казваш си прав познавам 2-3 ма трибойци който тренират в локото и краката са им мноо малки .... Единия е 62 кг и прави 4 ки на клек с 85 ......
Глей са от трибойци до такива дето тренират трибой има много голема разлика ;) Както при боксиор и такива дето тренират бокс. Не знам за профитата дето от трибойци са станали културисти и са с малки крака,но мога да твърдя,че споменатия от D3BEP Джуджето на републиканското по културизъм ше земе медал в категорията до 75 кила.Не мога да кажа какъв ще е цвета,но за медал съм сигурен