Спорт*Здраве*Красота или уникална тъпотия

Прескочи до:

И кво ме убеждавате сега?
Че трибойците не са културисти в краката?
Не са естествено и аз ясно съм казал ,защо те не се целят в масата.
Но ако говорим з аразмери, не са обикновенни хора.
Също ако говорим за реалността:
Много трибойци са станали културисти.
Малко културисти стават трибойци. Причината е, че не могат... Че културизма мачка ставите и че тежката категория за размера става голям минус.
За Любо - лично аз мога да отбележа, че по мои впечатления той не се явява на състезания, където има реална опасност да му вземат допинг проба. Най - много на републиканското, защото все още има някоя връзка. На международно на федерацията обаче няма д го видите, най - много на гости в някоя чужда зала, където, стествено, трябва да няма допинг тест...
Поздрави!

06.01.07
17:27

Аз не мога да разбера защо се заяждате постоянно с Любо Лежанката , не го защитавам или нещо подобно , но поне малко го уважавайте все пак е бил не един път рекордьор по вдигане от лежанка и това не става с 2 или 3 месеца ходене на фитнес , това става с много воля и постоянство и всички вие знаете това :).

Иначе за размера на краката , в моята зала един път беше дошъл някакъв човек който не бях срещал друг път личеше си че е много изчистен , но беше около 170 сантиметра висок и на килограма по преценка говоря не беше повече от 70.И аз доста се учудих , а тогава бях и новак и ми направи още по-голямо впечатление сложи 140 килограма на клека и си направи 15 повторения , а кракът му сами се досещате какъв е бил на 70 килограма ... ръката му бе6е около 40 и най-впечатляващото беще че тези 140 килограма не ги мърдаше и направи поне 6 серии. Така че малкия обем не е признак на малка сила , има хора които много трудно растат на маса , но за сметка това са много силни.

06.01.07
20:30

Колкото ни е добър имиджа на нас -хората дето пият “анаболити” и “протаини”,допълнително Любчо дава поводи да се запази доброто ни име. :roll:

п.с.
ама лостТа ме разби  :lol:  :lol:  :lol:

Никой не се заяжда с Любо, отбелязвам един факт: Любо съм го виждал да ходи само на състезания без допинг проби или в най - добрият случай допинг проба не му е вземана!
Съответно има големи разлики във вдиганите кила понякога, както отбеляза Петко К.
Иначе че вдига, вдига. Да е жив и здрав. Но аз лично го приемам повече като шоумен отколкото като сериозен спортист.
Що се отнася до другото, Тарантула, това, че връзката между силата на мускула и обиколката му е само съвсем косвена и почива повече на факта, че и големият мускул е тренирал... Отдавна известна ни е тази истина и никой не връзва големината на краката със силата им.
По - скоро дву - и повече разовата шестдневна тренировка, даже и с максимални двойки, но и с включени във всеки “раз” 5-6 подгряващи серии и за тягата, и за клека, комбинирано с медикаменти, препарати и хранене явно дава резултати в краката на нашите момчета.

08.01.07
10:24

[quote author=“D3BEP”]Но аз лично го приемам повече като шоумен отколкото като сериозен спортист.

то си е така :idea:

13.01.07
08:31

[quote author=“Tarantula”]Аз не мога да разбера защо се заяждате постоянно с Любо Лежанката , не го защитавам или нещо подобно , но поне малко го уважавайте все пак е бил не един път рекордьор по вдигане от лежанка и това не става с 2 или 3 месеца ходене на фитнес , това става с много воля и постоянство и всички вие знаете това :).

Иначе за размера на краката , в моята зала един път беше дошъл някакъв човек който не бях срещал друг път личеше си че е много изчистен , но беше около 170 сантиметра висок и на килограма по преценка говоря не беше повече от 70.И аз доста се учудих , а тогава бях и новак и ми направи още по-голямо впечатление сложи 140 килограма на клека и си направи 15 повторения , а кракът му сами се досещате какъв е бил на 70 килограма ... ръката му бе6е около 40 и най-впечатляващото беще че тези 140 килограма не ги мърдаше и направи поне 6 серии. Така че малкия обем не е признак на малка сила , има хора които много трудно растат на маса , но за сметка това са много силни.

Много хора се ебават с него .... Едни заради краката други заради тъпотията му ....

13.01.07
12:45

TREVATA , ами то по тази логика трябва да се ебаваме и със Стоичков , заради тъпотията му , но не го правим , защото е бил най-добрия нападател в света преди, та същото се отнася и за Любо Лежанката, поне аз така приемам нещата.

Аве не е баш същото, защото докато успехите на Стоичков са предимно по чужди терени и национални мачове, успехите на Любо са - да не казвам в главата му, но силно преекспонирани успехи от национални първенства без допинг контрол и при поне за мен - съмнителна конкуренция.
Имаше рекорд на лежанката, не го оспорвам. Лошото е, че в категорията му по неговото време са били 4-5 състезатели.
Ама кой ти каза, че на Стоичков не се подиграват? Пусни телевизия, пусни господари на ефира ако щеш или всякакви таквиа предавания, той и устата му са винаги в устата на подигравките.
Много по - често от Любо Лежанката.
Разликата между двамата е, че името на Стоичков се знае от хората навън и от тази гледна точка той е образ на страната пред света. Затова се мълчи.
Другата разлика между двамата е, че Стоичков може и да се смята, но поне не се набира пред хората да се изтъква като някакъв капацитет и обществена фигура.
Третата е, че идеите на Любо обикновенно не се осъществяват и не намират реализация. Може да са просто твърде авангардни. Де е например прословутата федерация от лег, дето от незнам си колко години я прави, а иска само да организира състезания?

13.01.07
14:06

[quote author=“Tarantula”]TREVATA , ами то по тази логика трябва да се ебаваме и със Стоичков , заради тъпотията му , но не го правим , защото е бил най-добрия нападател в света преди, та същото се отнася и за Любо Лежанката, поне аз така приемам нещата.

Стоичков може да е селянин но .... Носител на КЕШ с Барселона , Шампион на Испания , Гол майстор на световното през 94’ , Ностел на златна топка и златна обувка .... А Любо Лежанката кво е постигнал станал е един път 2-ри по вдигане от лег ... Браво

IN

13.01.07
14:10

[quote author=“RAMBO”][quote author=“InDaHEad”]

Ти се ебаваш,но това което казваш е научно доказано наскоро,даже го пишеше в едно списание-анаболите или по скоро ефектът от тях вредят на мозъчните клетки....

НЕ анаболите, а по скоро стероидите със силно изявени андрогенни своиства. Трибоиците взимат главно такива :idea:

Рамбо не само за силно андрогенните,а за всички,които повишават тестостерона....пишеше че прекалено висок тест е доказано :!:  че убива мозъчните клетки...

13.01.07
14:21

[quote author=“InDaHEad”][quote author=“RAMBO”][quote author=“InDaHEad”]

Ти се ебаваш,но това което казваш е научно доказано наскоро,даже го пишеше в едно списание-анаболите или по скоро ефектът от тях вредят на мозъчните клетки....

НЕ анаболите, а по скоро стероидите със силно изявени андрогенни своиства. Трибоиците взимат главно такива :idea:

Рамбо не само за силно андрогенните,а за всички,които повишават тестостерона....пишеше че прекалено висок тест е доказано :!:  че убива мускулните клетки...

Убива мускулните клетки ? Какво общо има това с мозъчната дейност? След като убивта мускулните клетки защо се използват за повишаване на мускулната маса и сила?

IN

13.01.07
14:37

Ох чакай че не съм спал цяла нощ и не знам кво пиша...не мускулните а мозъчните имах предвид :roll:

13.01.07
15:08

За мене Любо Лежанката си е един човек който е положил труд и според мен не на празно , друг е въпроса какво има в главата с и дали тази статията наистина е писана от него ... Няма смисъл да споря повече.

21.01.07
20:14

ПИШИ НА КИРИЛИЦА !!!! ПРОЧЕТИ ПРАВИЛАТА
ASTOR

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1