Въпрос относно тренировките на начинаещите

06.01.07
19:23

Знчи искам да попитам относно тази трнировачна програна за напълно начинаещи тук 
Упражненията от които е съставена не идват ли прекаленно множко за една тренировка ?
Питам защото в другите програми за по напредналите всичко си е разделено по тренировъчни дни а тук пише само “програма за първи,трети и пети ден”.
До сега бях в залата и за час и половина направих едва половината.
Помогнете ми да си ги разпределя правилно в 3-те тренировъчни дни.

06.01.07
20:21

е правиш цялата в един ден не я разпределяй... колкото толкова време ще киснеш в залата...почивай до 2 мин м/у сериите и до 3 м/у упражненията.Месец и половина на тази да ти укрепне мускулатурата и да сванеш начина....После ще му мислим....

И според мен е тежка. Аз препоръчвам само по 1 упражнение за група отначало и постепенно ако трябва да се повишава. Но това е програма за масово използване а не съсредоточена специално за някой. Имай го предвид.

27.01.07
17:59

Ами не знам,но аз лично от савсем скоро почнах по тази програма след дълго търсене,и на мен тази програма не ми е тежка.Даже може да се каже че ми е маааааалко лека.Не знам твойте мерки какви са,но аз съм 175 някаде(не сам напълно сигурен за височината  :D ) 63кг и съм на 15.Лично на мен тази програма ми е добре.Както каза alleN ще карам месец и половина на нея,пък после ще видя каква друга да намеря  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1