БЕДРА

07.01.07
03:55

Ако изобщо има някой би ли ми казал упражнения в единствено или многжествено число за бедра , скоето ще мога да изхвърля мазнините от бедрата и да ги стегня ? Който може да ми помогне да пише ...

DU

07.01.07
10:56

Да те светна че само с упражнения няма да ‘’изхвърлиш’’ мазнините от бедрата трябва и диетка НВД

07.01.07
11:22

разбира се ... ама диетата плодове ... или ако не съм прав каква диета ?

07.01.07
11:32

ето още един който ще отслабва с глад...НЕ!!!През 3 часа яж по малко направи си хранителен режим и го постни там каде трябва.

07.01.07
12:06

aLLen ако знам как да си го направя ще пиша ли тук ? И сорри не знаех ама и тука ако някой има да ми помогне ?

Ако се абстрахираме от стратегиите по отслабване и се концентрираме само върху бедрата, при мен проработи добре комбинацията между велоергометър и силови упражнения (клекове, напади, екстензии). Може би звучи неправдоподобно, ако трябва да бъда честен, не съм се опитвал да чистя целенасочено, но след 2-3 месеца тренировки видях, че има такъв ефект. Да отбележа само, че тук не става въпрос за намаляване на размера на бедрата, а просто за техния “по-стегнат” вид.

Ако няма други предложения и това те интересува, може да разпиша по-подробно как тренирах(м).

07.01.07
12:10

Не та тази тема е на правилното място...Казвам като си направиш хран.режим да я постнеш там кадето трябва.А иначе за бедрата няма как да махнеш мазното с упражнения...Диетка и кардио

07.01.07
14:46

Благодаря алл

FI

07.01.07
17:53

прави по 20-30 повторения.релеф се прави с ИНТЕНЗИВНОСТ не с диета. диетата се състой от спиране на прилива на мазнини.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1