Малко помощ по един въпрос относно трен. програма

07.01.07
17:08

Ако може да ми отговорите коя от двете програми ще е по добра или да ми предложите по добра.
1.гърди трицепс
2.крака рамо
3.почивка
4.гръб бицепс
5.почивка
6.предмишница и повече коремни преси
7.почивка

1.гърди предно рамо
2.гръб задно рамо
3.почивка
4.бицепс трицепс и предмишница
5.почивка
6.крака и средно рамо
7.почивка

FI

07.01.07
17:31

първата е по-добре ама махни деня с предмишницата и корема.прави предмишница 1-2 пъти седмично в края на тренировката 3-4 серии по 20 повт. а корема след всяка тренировка.

Първата. Но няма смисъл да правиш предмишница в отделен ден.

07.01.07
17:59

Предмишницата ще я тренирам през седмицата корема също,а какво при предлагате за 6-ти ден?Мога ли да започвам програмата от начало?

07.01.07
18:08

Защо не ги разредиш да станат през ден и след като почиваш на 6-тия ден да започнеш отново. Корема по добре ще е да го тренираш през тренировка поне според мен а за предмишницата харесваш си един ден в който ти се струва че ти е по леко и тренираш и нея :)

08.01.07
18:00

Е па я даи малко информация за тебе е как да ти кажа програма кат незнам нищо за тебе ... ? Стаж , год , см , кг ...

08.01.07
18:08

[quote author=“FIREBLADE”]първата е по-добре ама махни деня с предмишницата и корема.прави предмишница 1-2 пъти седмично в края на тренировката 3-4 серии по 20 повт. а корема след всяка тренировка.

Недей подлъгва момчето , какъв е смисъла да тренира корема след всяка тренировка ? Ако имаш някакво обяснение го дай , защото аз за пръв път чувам за такова трениране на коремните мускули , но пък съм забелязал че доста начинаещи си мислят че с честото трениране на корема ще им излязат по-бързо плочките...

Martvir за корема братле , тренирай си го 1 път в седмицата прави малко повторения не повече от 15 , но гледай да го натоварваш колкото се може повече , пробвай на римско столче като прегърнеш тежест от 5 или 10 килограма и се спускай колкото можеш по надолу ама до такава степен че на другия ден да не можеш да се засмееш от мускулна треска и ще видиш че ефекта ще е доста по голям с едноседмични , но много интензивни тренировки от колкото всекидневни , но леки.

08.01.07
18:49

тая първата ми се вижда апсурдна !
гърди трицепс и на следжащия ден рамо !?

TH

08.01.07
19:33

втората

08.01.07
22:41

Последните 3 дена в първата тренировка почти не ги използваш.Преобразувай я

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1