кросоувър

KA

07.01.07
14:27

Въпроса ми е:Кое упражнение може да замести кросоувъра,защото въф фитнеса кадето тренирам го няма?

07.01.07
14:29

Кофички с широк хват, флайс от обратен наклон.

KA

07.01.07
17:13

Мерси много.

07.01.07
18:17

Аз искам да попитам,понеже съм чел,че кросоувър-а може да упражнение и за маса а не както е прието само за оформяне,стига да си гледаш килата и техниката нали...аз си го правя с тежко,концентрирам се при техниката и усещам,че това е едно от упражненията които ми дават пичовска мускулна треска и ме натоварват много добре.Та наистина права ли си маса или само се хабя...защото още е рано да видя някакъв сериозен напредак и дайте мнение...
Предварително благодаря!

07.01.07
18:41

Нямам нищо против кросоувъра, но за маса е най добре да избереш кофички с тежест или щанга от наклон.

07.01.07
19:48

Друг въпрос...гледам,че освен така леко приведен напред,по някои клипчета застават по-напред от самата машина така,че не теглят скрипеца на доло а напред...разликата е ? Аз имам чувстово,че така рамото повече товари...  :?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1