30.12.06
10:43
Здравейте .. Моя въпрос да ми кажете някакво упражнение за долната част на корема.. и дали с това упражнение може да се премахне част от мазнините на долната част :lol:
30.12.06
11:11
http://www.bb-team.org/exercise/000064.php - едно от най-ефикасните за мен упражнения. Дали ще премахне мазнини от долната част бих отговорил по-скоро негативно, но имайки предвид колко различни резултати съм виждал, вземи да пробваш просто. :)
Мазнинките не можеш да ги махнеш с него .... Но както каза dimitar.mihaylov то е перфектно за тази част на корема! :wink:
30.12.06
11:36
мерси много ще се пробвам ама ако не издъхна на 10тото ще е добре.. А някакво упражнение което да правя вкъщи?
Нормални коремни преси и коремни преси само че краката да са ти на стол :wink:
06.01.07
15:27
Мазнините можеш да ги махнеш с тичане :wink:
06.01.07
16:52
[quote author=“Fitnes_Mafiot”]Мазнините можеш да ги махнеш с тичане :wink:
Или скачане или велоаргуметър... Иначе още едно доста добро упражнение за долната част е... от легнало положение да си повдигаш краката лично мен то доста повече ми натоварва долната част на корема.. :) Но опитай и прецени сам! Успех
06.01.07
18:52
Това упражнения може да се изпълнява и в домашни условия нужен ти е лост за който да се хванеш и повдигаш краката като се стремиш да не си движиш тялото .
06.01.07
18:54
Момчето иска да исчисти конкретно долната част на корема. Мисля ,че тичането не е удачно защото се махат 60% мусколи и 40% мазнини. Търси алтернатива. Аз бях 75 кила , броеха ми се ребрата и най-долу пак си имах коремче.Умирах от яд!
Момчето иска да исчисти конкретно долната част на корема. Мисля ,че тичането не е удачно защото се махат 60% мусколи и 40% мазнини. Търси алтернатива. Аз бях 75 кила , броеха ми се ребрата и най-долу пак си имах коремче.Умирах от яд!
Няма локално чистене :!:
А това,че се горят 60% мускули е голяма глупост...
06.01.07
19:53
В смисъл?
07.01.07
12:20
[quote author=“power_hammer”][quote author=“Fitnes_Mafiot”]Мазнините можеш да ги махнеш с тичане :wink:
... тичането не е удачно защото се махат 60% мусколи и 40% мазнини...
Това е направо смешно да го твърдиш! :lol: При аеробни натоварвания се изчиства само и единствено мазнина. Запомнете го добре
В смисъл?
В смисъл че като ядеш месо и на 2-3 дена приемаш въглехидрати мускул няма да свалиш :wink:
В смисъл?
В смисъл че като ядеш месо и на 2-3 дена приемаш въглехидрати мускул няма да свалиш :wink:
Мда,а локално чистене означава,че не можеш да сваляш мазнини САМО от определена област...
07.01.07
20:30
Само дето като е на отрицателен калориен баланс ше сваля и мускули :lol: Такава е ситуацията ноу матър уат иу сеи :lol: :lol:
[quote author=“obelka”]Само дето като е на отрицателен калориен баланс ше сваля и мускули :lol: Такава е ситуацията ноу матър уат иу сеи :lol: :lol:
Зависи от много неща...
Ако има голямо количество гликоген,тялото ще използва белтъчините за енергия след опр. време -да,но ако има малко гликоген в самия мускул,ще започне да гори мазнините първо...
А то е ясно,че като сваляш,сваляш и мускули,но въпроса е да са мин. количество...