05.01.07
21:48
бе можете ли да ми кажете какво озна4ава вътрешни гърди? също така да ми кажете за тунела на гърдите какви упражнения да правя и лицевите с широк захват или с тесен захват да ги правя?
Този “тунел” е вътрешната част на гърдите. по принцип няма изолирано упражнение за тази част. Този тунел започва да се забелязва, когато натрупаш маса на гърдите като цяло.
05.01.07
22:46
Мисля че флайсът помага за оформяне на канала между гърдите, също и пед-дек-а :roll:
05.01.07
23:16
Флайсът е за външната част,пек-дека “удря” във вътрешната част само когато си събрал ръцете и ги задържиш за по 1-2 секунди събрани.
06.01.07
22:10
Тстс. Стига ве четете малко! Има още една такава тема! Каквото зависи от тебе, е маса на гърдите, за стесняване на канала между гърдите. Останалото е ген! Можеш само да се молиш :)
07.01.07
20:53
Ами за вътрешната част на гърдите има една машина-нарича се Chest Press Rom,има три различни хвата,всеки за различна част на “вътрешната” гърда,не знам дали по всички зали го има,но аз правя на него и действа доста добре :lol:
07.01.07
22:14
[quote author=“mmaarrttiinn”]бе можете ли да ми кажете какво озна4ава вътрешни гърди? също така да ми кажете за тунела на гърдите какви упражнения да правя и лицевите с широк захват или с тесен захват да ги правя?
пек-дек донякъде върши работа 8)
25.01.07
21:35
a da vi pitam za gurdite poneje sam na4inaesht :P kajete mu xvata tribva da e 6irok nali ? a i do gore li da se izpravqm 4e nqkoi mi kazvat do gore nqkoi do ne 4ak tolkova .. kajete do gore li 6tot praa nisko ;p i pak vliza muskul kajete molq vi se .
Петко К - като начало прочети правилата!