Кажете как да направя това?

VS

08.01.07
20:23

Значи тренирам гръб и крака заедно, но много хора ми казаха, че не е правилно.
Вие как мислите? Тренирам по тази програма:
http://www.bb-team.org/training/000158.php

08.01.07
20:54

Според мен става много тежко(ако правиш упражненията с необходимата интензивност за покачване на мускулна маса) в една тренировка да правиш мъртва тяга и клек, а и гребане с щанга. Търси алтернативи.

VS

08.01.07
20:58

Е какви алтернативи, как да го направя??

08.01.07
21:01

Щом тренираш по тази програма трябва да имаш поне 9 месеца стаж.А ако ги имаш би трябвало да знаеш че толкова тешки упражнения не е желателно в един ден.Размени примерно гърба не го прави с крака...

08.01.07
21:07

[quote author=“vsf”]Е какви алтернативи, как да го направя??

Беше задал въпрос “Да ли е добре така” и аз ти отговорих...

Ето вариянт :

# първи ден - гърди,предно,средно рамо

# втори ден - крака,корем

# трети ден - почивка

# четвърти ден - гръб,трапец,задно рамо

# пети ден - бицепс, трицепс, корем

# шести ден - почивка

# седми ден - почивка

Зависи от тренировките ти. Аз също правя гръб и крака. За гръб правя 5 упражнения ама за крака 3 и то само на машини. Може да идва малко по - тежко, но то лесно няма. Виж ако правиш по 6 упражнения за крака не бих се хванал.

VS

09.01.07
16:53

[quote author=“Jorku”]Зависи от тренировките ти. Аз също правя гръб и крака. За гръб правя 5 упражнения ама за крака 3 и то само на машини. Може да идва малко по - тежко, но то лесно няма. Виж ако правиш по 6 упражнения за крака не бих се хванал.

Е то аз правя същото нещо, но не мисля че изоставам, при теб как е ?

[quote author=“vsf”][quote author=“Jorku”]Зависи от тренировките ти. Аз също правя гръб и крака. За гръб правя 5 упражнения ама за крака 3 и то само на машини. Може да идва малко по - тежко, но то лесно няма. Виж ако правиш по 6 упражнения за крака не бих се хванал.

Е то аз правя същото нещо, но не мисля че изоставам, при теб как е ?

Гърба ми върви перфектно. Краката също(все пак без клек не е същото но аз съм много доволен).

10.01.07
12:36

Ако дава резултат защо да я сменяш?
Както и не забравяй, че ако едно нещо дава идеални резултати при някой друг, при теб може да не е точно така.
Мой познат от залата в която тренирам също тренира по тази програма и е много доволен.

Тренирай така, че да си доволен от резултата и да се чувстваш добре.

VS

10.01.07
21:15

[quote author=“noobmania”]Ако дава резултат защо да я сменяш?
Както и не забравяй, че ако едно нещо дава идеални резултати при някой друг, при теб може да не е точно така.
Мой познат от залата в която тренирам също тренира по тази програма и е много доволен.

Тренирай така, че да си доволен от резултата и да се чувстваш добре.

Еми да, обаче аз имам 2год опит и съм сменил доста програми, но човек няма
много време за експерименти .. целта е бързо да се уцели точната програма и да има растеж :) без зоб

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1