08.01.07
20:23
Значи тренирам гръб и крака заедно, но много хора ми казаха, че не е правилно.
Вие как мислите? Тренирам по тази програма:
http://www.bb-team.org/training/000158.php
Според мен става много тежко(ако правиш упражненията с необходимата интензивност за покачване на мускулна маса) в една тренировка да правиш мъртва тяга и клек, а и гребане с щанга. Търси алтернативи.
08.01.07
20:58
Е какви алтернативи, как да го направя??
08.01.07
21:01
Щом тренираш по тази програма трябва да имаш поне 9 месеца стаж.А ако ги имаш би трябвало да знаеш че толкова тешки упражнения не е желателно в един ден.Размени примерно гърба не го прави с крака...
[quote author=“vsf”]Е какви алтернативи, как да го направя??
Беше задал въпрос “Да ли е добре така” и аз ти отговорих...
Ето вариянт :
# първи ден - гърди,предно,средно рамо
# втори ден - крака,корем
# трети ден - почивка
# четвърти ден - гръб,трапец,задно рамо
# пети ден - бицепс, трицепс, корем
# шести ден - почивка
# седми ден - почивка
08.01.07
22:52
Зависи от тренировките ти. Аз също правя гръб и крака. За гръб правя 5 упражнения ама за крака 3 и то само на машини. Може да идва малко по - тежко, но то лесно няма. Виж ако правиш по 6 упражнения за крака не бих се хванал.
09.01.07
16:53
[quote author=“Jorku”]Зависи от тренировките ти. Аз също правя гръб и крака. За гръб правя 5 упражнения ама за крака 3 и то само на машини. Може да идва малко по - тежко, но то лесно няма. Виж ако правиш по 6 упражнения за крака не бих се хванал.
Е то аз правя същото нещо, но не мисля че изоставам, при теб как е ?
09.01.07
18:29
[quote author=“vsf”][quote author=“Jorku”]Зависи от тренировките ти. Аз също правя гръб и крака. За гръб правя 5 упражнения ама за крака 3 и то само на машини. Може да идва малко по - тежко, но то лесно няма. Виж ако правиш по 6 упражнения за крака не бих се хванал.
Е то аз правя същото нещо, но не мисля че изоставам, при теб как е ?
Гърба ми върви перфектно. Краката също(все пак без клек не е същото но аз съм много доволен).
Ако дава резултат защо да я сменяш?
Както и не забравяй, че ако едно нещо дава идеални резултати при някой друг, при теб може да не е точно така.
Мой познат от залата в която тренирам също тренира по тази програма и е много доволен.
Тренирай така, че да си доволен от резултата и да се чувстваш добре.
10.01.07
21:15
[quote author=“noobmania”]Ако дава резултат защо да я сменяш?
Както и не забравяй, че ако едно нещо дава идеални резултати при някой друг, при теб може да не е точно така.
Мой познат от залата в която тренирам също тренира по тази програма и е много доволен.
Тренирай така, че да си доволен от резултата и да се чувстваш добре.
Еми да, обаче аз имам 2год опит и съм сменил доста програми, но човек няма
много време за експерименти .. целта е бързо да се уцели точната програма и да има растеж :) без зоб