08.01.07
18:12
Може ли да си кажите мнението си за моята програма за рамо.Някакви корекции или е добре :roll:
:arrow: Повдигане ръце напред4x6-8
:arrow: Въртолет3x6-8
:arrow: Раменни преси4x6-8
първо се правят по тежките упражнения (основните)
така че по добре ще е така
1раменни преси
2вертолет
3нещо за задното рамо пимерну опратен пек дек
1.раменни преси
2.вертолет
3.разтваряне встрани (със дъмбели)
4.обратен пек дек
Това е моята програма за рамене и съм доста доволен.
[quote author=”^MaD^”]първо се правят по тежките упражнения (основните)
1раменни преси
2вертолет
Ветолета е за задно рамо :roll: ...
Иначе програмата е добра и не е строго определно коя част на рамото трябва да се тренира първо.
08.01.07
22:50
Мани ги тия раменни преси. Разтварянето встрани си е истината за рамо.
Раменните преси са истината за маса ;)
[quote author=“Jorku”]Мани ги тия раменни преси. Разтварянето встрани си е истината за рамо.
Еее ти пък :wink: Пресите са номер 1 за маса.
На мнение съм, че пресите с щанга са по-добри от тези с дъмбели що се отнася до груба маса.
08.01.07
23:20
Това, че с щанга са по - добре от с дъмбели е факт и според мен. Просто наблюденията ми как влияят двете упражнения върху мен ми подсказва, че разтвярянето в страни кара мускула да работи по - ефективно. Не съм чел по темата а просто констатирам. Скоро имаше дискусия, че раменните преси задврат не са за предпочитане, значи говорим за такива предгърди нали?
09.01.07
00:34
Вертолета е за предно рамо и трапец, не за задно.
[quote author=“DJПетко”][quote author=”^MaD^”]първо се правят по тежките упражнения (основните)
1раменни преси
2вертолет
Ветолета е за задно рамо :roll: ...
Иначе програмата е добра и не е строго определно коя част на рамото трябва да се тренира първо.
еми ако си мислим за едно и също (щангата до брадата) аз го усещам наи много в средното рамо :)