Корем

07.01.07
03:57

Някой би ли ме упътил към упажнения за корем но не коремни преси или повдигане на краката ... ЗНам че в сайта ги има но ако може някой който е правил да ми обясни ...

Главни букви на заглавието. Оправено!
RAMBO

FI

07.01.07
13:22

[quote author=“ivokz”]Някой би ли ме упътил към упажнения за корем но не коремни преси или повдигане на краката ... ЗНам че в сайта ги има но ако може някой който е правил да ми обясни ...

Какво точно искаш да ти обясни?

http://www.exrx.net/Lists/ExList/WaistWt.html#anchor172895

07.01.07
13:24

ми Друг вид упражнения за корем освен тия двете дет споменах по горе ? И да попитам коремните преси през какъв перидо трябва да ги рпавя за да си почиват мускулите ?

FI

07.01.07
13:27

[quote author=“ivokz”]ми Друг вид упражнения за корем освен тия двете дет споменах по горе ? И да попитам коремните преси през какъв перидо трябва да ги рпавя за да си почиват мускулите ?

Пуснах ти линк в предното мнение, там има толкова много упражния за корем, че една година да тренираш не можеш да ги направиш всичките. Ами ако толкова държиш да правиш корем, може и през ден, дали има смвисъл е друг въпрос. :roll:

07.01.07
13:43

Ако знаеш упражнение за корем смислено кажи ... което си чувам и знаеш че действа или си правил ? не ща да рпая експерименти !

FI

07.01.07
13:59

[quote author=“ivokz”]Ако знаеш упражнение за корем смислено кажи ... което си чувам и знаеш че действа или си правил ? не ща да рпая експерименти !

Какви експерименти бе човек... Аз ти давам линк да гледаш и четеш, ти за експерименти ми говориш. Аз лично правя за корем

коремни преси от обратен и нормален лег
машина крънч
повдигане на краката от вис или лег
и това упражнение http://www.exrx.net/WeightExercises/Obliques/WT45SideBend.html

Повече от това според мен не е нужно. Даже при мен май са много упражненията.

07.01.07
17:08

Защо не искаш коремни преси? Те стягат корема. Свване на краката от вис пък е за долната час. Но ако искаш плочки, трябва да нямаш подкожни мазнини!

10.01.07
17:04

[quote author=“13_Godini_Fitnes_Boy”]Защо не искаш коремни преси? Те стягат корема. Свване на краката от вис пък е за долната час. Но ако искаш плочки, трябва да нямаш подкожни мазнини!

а с кой упражнения да я изгора тази поткожна мазнина?

10.01.07
17:17

Потърси малко.....Колко пъти вече се повтаря че с диета и кардио ще свалиш мазнините?!?!?!Упражнения спрециално за това няма...Ако искаш прави по повече повторения но това няма да ти помогне много

10.01.07
17:32

[quote author=“alleN”]Потърси малко.....Колко пъти вече се повтаря че с диета и кардио ще свалиш мазнините?!?!?!Упражнения спрециално за това няма...Ако искаш прави по повече повторения но това няма да ти помогне много

Благодаря само ако може да обесниш какво е кардио?

FI

10.01.07
17:39

[quote author=“Mcrady”][quote author=“alleN”]Потърси малко.....Колко пъти вече се повтаря че с диета и кардио ще свалиш мазнините?!?!?!Упражнения спрециално за това няма...Ако искаш прави по повече повторения но това няма да ти помогне многоБлагодаря само ако може да обесниш какво е кардио?

http://www.bb-team.org/training/000302.php

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1