Въпросчета

09.01.07
22:53

http://www.bb-team.org/training/000597.php
http://www.bb-team.org/training/000156.php
Значи тая седмица мисля за първи път да стъпа във фитнес се чуда по коя от тия двете програми да почна или може нещо др да ми препоръчате.
На 14г съм, висок около 180 теглото ми от 1г насам се движи между 60 и 65кг.
От към 6-7 месеца дигам гири по 5кг в нас права 4 серии по 10 бицепс и трицепс (демек исзтласквания нагоре и вдигания отдолу) 3-4 пъти дневно.
Имам малко шкембенце, в ръцете съм нормален (за моята възраст, като гледам др).
Общо взето се харесвам как изглеждам, само че искам да стана по-як.

Мани аз цял роман написах ве :lol:  :lol:
Мерси предварително :)

Втория вариант...
Тая програма за сила как ще я правиш като си нямаш представа от техника на упражненията. Мисли малко.

09.01.07
23:05

[quote author=“Jorku”]Втория вариант...
Тая програма за сила как ще я правиш като си нямаш представа от техника на упражненията. Мисли малко.

Хах ми то аз като нямам представа по принцип никоя не мога да направа, ама то няли си пише :roll:

Айде мерси за бързия отговор!  :D

[quote author=“Tr00peR”][quote author=“Jorku”]Втория вариант...

Хах ми то аз като нямам представа по принцип никоя не мога да направа, ама то няли си пише :roll:

Айде мерси за бързия отговор!  :D

Започваш с тая за абсолютно начинаещи. Четеш внимателно всичко как се прави. Не слагаш килограми отначало.

09.01.07
23:10

Всмисъл само лоста да дигам така ли? А той колко тежи че ми е интересно?

Имам и още въпроси ама като изчета вс утре ше ги задам накуп!

[quote author=“Tr00peR”]Всмисъл само лоста да дигам така ли? А той колко тежи че ми е интересно?

Имам и още въпроси ама като изчета вс утре ше ги задам накуп!

Има 2 вида лоста. По - често срещаните са олимпийските. Те са по 20 килограма. Другите са малки вече и са по 8-9-10. Питаш хората в залата в която ще ходиш. Правилно си се ориентирал към четенето! Образовай се колкото се може повече.
Не означава точно да правиш само с лоста, имах предвид да правиш с малко тежести просто  :)  Така че да си правиш всички серии и повторения както трябва.

РО

10.01.07
12:46

[quote author=“Tr00peR”]http://www.bb-team.org/training/000597.php
http://www.bb-team.org/training/000156.php
Значи тая седмица мисля за първи път да стъпа във фитнес се чуда по коя от тия двете програми да почна или може нещо др да ми препоръчате.
На 14г съм, висок около 180 теглото ми от 1г насам се движи между 60 и 65кг.
От към 6-7 месеца дигам гири по 5кг в нас права 4 серии по 10 бицепс и трицепс (демек исзтласквания нагоре и вдигания отдолу) 3-4 пъти дневно.
Имам малко шкембенце, в ръцете съм нормален (за моята възраст, като гледам др).
Общо взето се харесвам как изглеждам, само че искам да стана по-як.

Мани аз цял роман написах ве :lol:  :lol:
Мерси предварително :)

Вторият вариант.

10.01.07
15:10

Хмм понеже са видях, че пише 1ви 3ти 5ти ден обаче аз нямам възможност да го спазвам това и се чуда кво мислите за следния график : понеделник - сряда - събота - вторник - четвъртък - понеделник...
Или пък понеделник - вторник - четвъртък или понеделник-сряда-четвъртък?
Мен 1вото ми се вижда най-добре, защото нямам два поредни дни тренировка, ама вие как мислите

Да, понеделник, сряда, събота става.

10.01.07
22:41

[quote author=“Jorku”]Да, понеделник, сряда, събота става.

Вмисъл прочете ли, че имам предвид понеделник-сряда-събота-вторник-четвъртък-понеделник и тн понеже не мога всяка събота ше гледам през една да ги освобождавам.

А и понеже прочетох за упражненията и има някои, които имат по няколко възможни вида за изпълнение примерно придърпването на скрипец. Та от тия различни варианти който си избера него да права така ли?

10.01.07
23:25

Засега да , който си избереш

12.01.07
22:31

Благодраско на вс :) Утре почвам 8)

LC

12.01.07
22:40

абе как така вече на 14 ставате по 180 и кусур сантиметра - брех тез новите хормони :lol:

иначе си мисля , че дори и втората програма ще ти е тежичка - ако верно си такъв вектор и тежиш толкова килограма - не мисля , че ще се разбереш лесно с тежестите. Ако след първата седмица не се чувстваш комфортно - върни се , ще я посъкратим и ще я оптимизираме. Айде - и недей да растеш повече , че вашите няма да има откъде да ти купуват дрехи след време  8)

12.01.07
23:18

[quote author=“lex cazinsky”]абе как така вече на 14 ставате по 180 и кусур сантиметра - брех тез новите хормони :lol:

иначе си мисля , че дори и втората програма ще ти е тежичка - ако верно си такъв вектор и тежиш толкова килограма - не мисля , че ще се разбереш лесно с тежестите. Ако след първата седмица не се чувстваш комфортно - върни се , ще я посъкратим и ще я оптимизираме. Айде - и недей да растеш повече , че вашите няма да има откъде да ти купуват дрехи след време  8)

Аве аз май вече съм поне 183 висок ма не съм сигурен треа да се измера ама съм повече от 180 със сигурност.
А в даскало от 13 момчета съм 7ми по височина :lol: Смятай

Аз мисля възможно най-малките кила на всичко да дигам би трябвало да се справа :roll: А дано 8)

Ако има още нещо ше питам :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1