забранени медикаменти в хранителните добавки

RO

12.01.07
08:34

Не знам дали темата е постната, не я намерих. Но гледах преди известно време едно предаване и говориха специялно за хранителни добавки и казаха , че в повечето слагали забранени медикаменти. Един професор се изказа цитирам ” За да може малките глупави момченца които помпят да привикнат.” Не знам до колко това е истина , но ако беше така ми се струваше че от културисти по улицата нямаше да можем да се разминем. Употребата на хранителни добавки взе да става масова (вече се употребяват и от 10 годишни деца). Това е доста проспериращ бизнес. Има някаква възможност да слагат нещо нерегламентирано.Но според мен дори и да има нещо такова  би трябвало да е в доста малки количества. Според вас как е?

Аз доколкото знам родната ни фирма JC слага подобни “ла*на” в някои от продуктите си! За други фирми незнам!

пълни глупости са това за мене само като прочетеш  ” За да може малките глупави момченца които помпят да привикнат.” ти става ясно колко разбира тъй като към добавки и забранени медикаменти няма привикване това да не са ти наркотици  :lol:

MI

12.01.07
10:42

има фирми , които слагат , но с цел да докажат , че продуктите им работят .... бизнес
по-здрави

RO

12.01.07
11:48

Да наистина мисля , че някой фирмички слагат. Но уважаемия професор беше някав по спортна медицина. Каза , че това било тествано уж. Ам и говореше за нещо което  те карало да привикваш. Напълно съм сагласен, че към стероиди организма трудно би привикнал. Но самата психическа нагласа, депресиите след цикъл. Тоя не каза конкретни фирми.

12.01.07
14:41

[quote author=“Rock_acdc”]Да наистина мисля , че някой фирмички слагат. Но уважаемия професор беше някав по спортна медицина. Каза , че това било тествано уж. Ам и говореше за нещо което  те карало да привикваш. Напълно съм сагласен, че към стероиди организма трудно би привикнал. Но самата психическа нагласа, депресиите след цикъл. Тоя не каза конкретни фирми.

Еми как да каже конкретна фирма , той сигурно не е знаел изобщо протеина , креатина и т.н. за какво точно се използват.Къде си го гледал тоя , ако е по някоя от долнопробните телевизии на България - Скат , Канал 3 или някакви подобни просто забрави какво е казал тоя ....
Ей такива разбирачи като тръгнат да обясняват кое какво е и просто не се усещат колкото глупости казват за 1 минута ... Забелязал съм че много от хората които не ходят на фитнес и са разплути тюфлеци постоянно се заяждат и най-честите простотии които ръсят са :

К’во го взимаш този протеин , има ли смисъл да си разваляш здравето.Искаш да си прецакаш черния дроб и такива подобни.

Другото е : ” За какво ходиш на фитнес после като станеш на 40 години ще те боли цялото тяло и т.н. и т.н.

Та такива простотии от смешни комплексари има колкото искаш , затова най-правилната постъпка е да си замълчиш и да го оставиш да си говори и да става смешен на останалите ....

12.01.07
18:01

[quote author=“Tarantula”][quote author=“Rock_acdc”]

К’во го взимаш този протеин , има ли смисъл да си разваляш здравето.Искаш да си прецакаш черния дроб и такива подобни.

Другото е : ” За какво ходиш на фитнес после като станеш на 40 години ще те боли цялото тяло и т.н. и т.н.

Това за черния дроб ми го казват лекари ( бях на изследвания и минах през 2-3 кабинета), аз и казвам, че взимам само аминокиселини и глутамин, а тя “е добре де за какво ти е това само товариш черния си дроб”?!?” За какво са ти тези мускули”?!? Какво да и кажа на лекарката? Нямам думи

12.01.07
18:25

Ами то от една страна няма какво да кажеш , защото човека си е учил доста време за да стане доктор , но пък от друга страна с това нещо ти се занимаваш и си чел достатъчно за да разбереш че не вреди на нищо и няма как да спориш с него и затова си замълчаваш :)

RO

12.01.07
19:22

не знам . Това беше по нова телевизия, по главните новини вечерта.
Колкото до черния дроб той се товари и от консумирането на повече и много калорична храна.

Хората пари правят.

13.01.07
23:14

Имаше голяма тема по този въпрос преди... А що се отнася до привикването-психическата зависимост от стероидите е доста силна(меко казано).

13.01.07
23:21

Според мен дори и да няма нищо като го пиеш известно време сам привикваш към него.А за черния дроб ако протеина например го товари толко че да ти каже лекар така какво остава за алкохол и други такива според мен е пресилено...

RO

14.01.07
19:00

Алкохола товари черния дроб и то не си поплюва въобще. Но за това никой не говори.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1