Въпрос за предмишница

OH

10.01.07
20:34

В тренировката ми за ръце правя две упражнения, за които искам да попитам дали не натоварват много един и същи мускул.

Когато тренирам бицепса правя чукови сгъвания с дъмбел. От това се натоварва и част от предмишницата мисля. Накрая на тренировката хващам кривия лост и си слагам ръцете на колената и започвам да го вдигам само с китките така, че кокалчетата да ми сочат нагоре. Надявам се да си го представяте как е.

Въпроса ми е дали с двете упражнения не претренирам един и същи мускул на предмишницата?

Добре е така. Не претренираш спокойно. От такива неща трудно се претренира.

12.01.07
17:46

не ти претренирва предми6ницата спк ...
Аз лично си стискам Топка за предми6ница ;)( 6тит ве4е си имам маса .. :))

12.01.07
18:32

Е аз до колкото знам , предмишницата се претренирва много трудно :) Тя участва в 90% от упражненията които правиш ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1