Моля за инфо за упражнения за корем вкъщи без уреди

12.01.07
17:13

Здравейте,
разгледах другите теми за корем, но не намерих това, което ми трябва. Възможно е и то да не съществува. Като цяло съм слабо момиче, но ми се трупат мазнини по корема и вече станаха много. Минах на диета и 3 дни правих по 50 коремни и се движех активно, но коремът ми набъбна. Попринцип съм стегната без да работя за това, но лошото е, че при малко повечко усилие мускулите ми набъбват, а това не е особено красиво за момиче. Въпросът ми е можете ли да ми препоръчате упражнение, което да правя в домашни условия, от което коремът ми да не става на издут камък. Или ако знаете хранителен режим за топене на мускули, колкото и смешно да звучи, защото понякога ми се иска да поотрежа от тях. Благодаря предварително.

12.01.07
17:21

сигорна ли си 4е това са мазнини може да са плочки ? На зала ходила ли си ? Не знам за такова упражнение но
може да варти6 колело ако са мазнини ... така се изгарят наи барзо ! успех

12.01.07
17:34

[quote author=“xelfer”]сигорна ли си 4е това са мазнини може да са плочки ? На зала ходила ли си ? Не знам за такова упражнение но

Мерси за отговора :)  Ами имам много пухкаво, т.е. много мазнини по корема и под тях някакъв яко вкаменен мускул. И колкото повече коремни правя и там вдигания на краката, толкова повече се стяга и набъбва мускулът, а мазнините над него не мръдват и милиметър и така коремът ми изглежда още по-голям. Може би да спра коремните и нещо да се фръцкам, знам ли и аз :lol:  А вярно ли е, че ако ми се поти коремът, се махат мазнините?

FI

12.01.07
18:47

[quote author=“mirranda”][quote author=“xelfer”]сигорна ли си 4е това са мазнини може да са плочки ? На зала ходила ли си ? Не знам за такова упражнение но

Мерси за отговора :)  Ами имам много пухкаво, т.е. много мазнини по корема и под тях някакъв яко вкаменен мускул. И колкото повече коремни правя и там вдигания на краката, толкова повече се стяга и набъбва мускулът, а мазнините над него не мръдват и милиметър и така коремът ми изглежда още по-голям. Може би да спра коремните и нещо да се фръцкам, знам ли и аз :lol:  А вярно ли е, че ако ми се поти коремът, се махат мазнините?

Не, не е вярно. Спри коремните, ако не искаш мускули и скачай на велоергометъра или тичай в парка. Разбира се, ако не се храниш като хората всичко ще е напразно. :roll:

12.01.07
19:53

тичане му е майката !

12.01.07
23:43

Внимавай какво ядеш,предполагам че като момиче знаеш от какво се пълнее и тичай и скачай на въже...

15.01.07
14:55

Благодаря ви :)
Ами работата е там, че нямам много свободно време и парка ми е далеч, просто уча за изпити и всеки час е важен и повече от час не мога да си позволя, а за фитнес да не говорим. Иначе пътечката много ме влече. Преди година-две на няколко пъти във фитнеса идваха иснтрукторите да ми казват да сляза, че ще се натоваря много, амааа кача ли се 2 часа не ми мърдат. Не ми е проблем движението, проблем ми е гадното време, което е болезнено малко. Ще свърши ли работа да си тичам из нас и по колко време?

FI

15.01.07
14:59

[quote author=“mirranda”]Благодаря ви :)
Ами работата е там, че нямам много свободно време и парка ми е далеч, просто уча за изпити и всеки час е важен и повече от час не мога да си позволя, а за фитнес да не говорим. Иначе пътечката много ме влече. Преди година-две на няколко пъти във фитнеса идваха иснтрукторите да ми казват да сляза, че ще се натоваря много, амааа кача ли се 2 часа не ми мърдат. Не ми е проблем движението, проблем ми е гадното време, което е болезнено малко. Ще свърши ли работа да си тичам из нас и по колко време?

И са били прави да ти казват, ако искаш след време хич да не можеш да тичаш давай в същия дух.

На пътечка повече от 30 минути няма смисъл, да не говорим колко си преебаваш ставите за 2 часа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1