Да вартя ли упражненията ?

12.01.07
17:43

По добре ли е секи пат на зала да местя построиката на упражненията и да ги вартя
например
седмица 1 Трицепс
Френско
тесен хват
разг зад глава дамбел (рацете 1по1)
разг на скрипец

седмица 2
тесен хват
Френско седнал
дамбел зад глава(с две раце 1 дамбел)
Страни4но разгаване на скрипец 1 по 1 рацете
и тн ... :) ?
или да карам секи пат едно ис са6то в продалжение на 1 месец ?

12.01.07
18:35

Ами аз лично бих ти казал кое е по-добре според мен , но това няма да е може би най-точния отговор защото не мога да ти обясня теоретически защо е така ...

Та аз правя Тесен хват като първо упражнение винаги за трицепс , защото това е базово упражнение и лично за мен е най-доброто за трицепс и затова искам да си го направя с колкото мога повече тежести . второто ми упражнение е френско , а третото упражнение го въртя всеки път ми е различно :)

То нищо не ти пречи да ги въртиш така, но по - добрия вариант е да сменяш самите упражнения.

13.01.07
12:53

окаи мерси

LU

14.01.07
19:15

[quote author=“Tarantula”]Ами аз лично бих ти казал кое е по-добре според мен , но това няма да е може би най-точния отговор защото не мога да ти обясня теоретически защо е така ...

Та аз правя Тесен хват като първо упражнение винаги за трицепс , защото това е базово упражнение и лично за мен е най-доброто за трицепс и затова искам да си го направя с колкото мога повече тежести . второто ми упражнение е френско , а третото упражнение го въртя всеки път ми е различно :)

тесния хват не е най доброто упражнение за трицепс понеже влизат и гардите като за първо упражнение да се разгрее е добро но най-добро е френско

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1