Идеалните мерки на мъжа ?

Прескочи до:

12.01.07
18:50

Някой може ли да каже кои са приети за идеални мерки за мъжкото тяло?

И кое съблазнява повече дамите , мощни ръце , гърди или нещо друго.
Може би за всяка жена е различно , но все пак ...
Мисля че преди време имаше такава анкета във форума , но сега не мога да я намеря :(

JD

12.01.07
19:07

Идеални мерки няма, има идеални пропорций, които зависят от произлизащото течение и култура..

12.01.07
19:10

Е няма ли някакви общоприети каквито има при жените ?

JD

12.01.07
19:16

Пак казвам, такова нещо няма как да има, както и при жените, 90/60/90, ли наричаш идеал? Тези мерки ще изглеждат по 5 различни начина на 5 различни жени, всичкко е до пропорция, защо няма два еднакви индивида /освен близ. ест/, имаш различна скелетна структура при всеки индивид, съответно дължина на крайници, таз, гръден кош, или с други думи да се целят съввършенни сантиметри не е правилно.

12.01.07
19:20

Явно не можем да се разберем , но все пак мерси за информацията беше ми полезна.

IN

12.01.07
20:02

Сега щи кажа перфектните мерки са един мъж: 176см висок,117 гръб,77 талия,36 ръка,38 прасец,55 бедро при 7-8% мазнини... :mrgreen:  :D -шегата на страна: всичко както някой по-нагоре каза е до пропорции,но като цяло знам че трябва първо главата да се нанася 6 пъти в тялото,после да има 40 сантиметра разлика между талия и гръб(бтв при мен се е получило точно),после ръката да е голяма колкото прасеца....имаше и още някви неща,но съм ги забравил..

http://www.bb-team.org/training/000650.php

вижте най-отдолу какво пише!

NO

13.01.07
00:36

От това, с което съм се сблъскал оставам с впечатлението, че жените обичат не толкова едрите, тип охрана, а по-скоро релефните и пропорционални - тип манекен, но това е от моя опит и е мое мнение и не ангажирам никой с него (особено нежния пол :wink: ). Във форума има дами, нека да кажат.

13.01.07
11:23

[quote author=“InDaHEad”]Сега щи кажа перфектните мерки са един мъж: 176см висок,117 гръб,77 талия,36 ръка,38 прасец,55 бедро при 7-8% мазнини... :mrgreen:  :D -шегата на страна:

Хехе :)
Т’ва твойте мерки ли са.  :P

Може и да има някакви принципни ..’формули’ за пропорционалност, но всичко си е много субективно. :)

13.01.07
11:26

Мойте мерки са ..... 75 талия , 135 гръб , 45 ръка , 65 бедро  :wink:

BU

13.01.07
12:16

ей ви идеалното тяло и сила http://www.worth1000.com/entries/150000/150231LQSP_w.jpg :P

Идеалните мерки на кое на мъжа  :lol:  :lol:  :lol:
Има мерки, за които и 20 см. са напълно достатъчни...
Например обиколката на китката.
Смятам, че жените не се интересуват от мерки, а само от обща визия. “Да изглежда добре” - и толкова!

13.01.07
13:24

Все повече и повече се убеждавам, че жените не гледат вече толкова външния вид, даже скоро Джони Браво ще е отживелица :)))
Те се привличат от силата на тестостерона, но не задължително изразен в мускулна маса, а по-скоро в характера и излъчването.

блаблабла

Иди ги разбери :twisted:

13.01.07
13:47

[quote author=“Voyager”]Все повече и повече се убеждавам, че жените не гледат вече толкова външния вид, даже скоро Джони Браво ще е отживелица :)))

мен ако питаш повечето жени гледат да имаш пари  :?
Направо понякога ми се гади да видя някоя хубава жена до някав черен циганин, отгоре на това сух и гърбав ама

FI

13.01.07
13:59

[quote author=“Ayo”][quote author=“Voyager”]Все повече и повече се убеждавам, че жените не гледат вече толкова външния вид, даже скоро Джони Браво ще е отживелица :)))

мен ако питаш повечето жени гледат да имаш пари  :?
Направо понякога ми се гади да видя някоя хубава жена до някав черен циганин, отгоре на това сух и гърбав ама

Нали знаете някои жени какво казват: “И метър и двайсет да е, като си седне на портфейла става за мен 1,80!” :wink: За съжаление това е мисленето на адски много жени в България.

Не мисля, че има идеални мерки. Пропорциите зависят от ръст, мускулна маса, мазнини и още и още детайли които изграждат фигурата ни. Ако някой изглежда добре значи са му добри мерките. Това е моето мислене.

Jorku

И аз съм на същото мнение :idea:

13.01.07
15:49

То то това за портфейла е вярно не за по-голямата част на жените , а за абсолютно всички жени :) .

FI

13.01.07
15:50

[quote author=“Tarantula”]То то това за портфейла е вярно не за по-голямата част на жените , а за абсолютно всички жени :) .

Мне не е вярно. Поне за мен не важи. :wink:

13.01.07
15:54

[quote author=“fitday”][quote author=“Tarantula”]То то това за портфейла е вярно не за по-голямата част на жените , а за абсолютно всички жени :) .

Мне не е вярно. Поне за мен не важи. :wink:

И аз така си мислех преди братле :)

13.01.07
17:17

Ама fitday e female,
Хехе :wink:

13.01.07
17:18

Сериозно ли ?

Хахахахахахах Лелеееееееееееее хАхахаха

Връщам си думите назад в такъв случай ...

FI

13.01.07
18:19

[quote author=“Tarantula”]Сериозно ли ?

Хахахахахахах Лелеееееееееееее хАхахаха

Връщам си думите назад в такъв случай ...

:wink:  :wink:  :wink:

ВН

13.01.07
18:54

Разполагам с данни от проучвания за предпочитанията на жените в %, за най-харесвана мъжка част на тялото, но са доста стари (20 години). Може в бъдеще да направя анкетна в блог секцията на форума по модел на онази статистика, ако има интерес. Мисля, обаче че още не е дошъл момента за такова проучване.  :wink: В смисъл, че времето за това ще настъпи при 30 : 70 процента съотношение на потребители от мъжки спрямо женски пол. Надявам се, да се случи тази година!  :lol:

13.01.07
19:09

[quote author=“Vladimir.Nedkov”]Разполагам с данни от проучвания за предпочитанията на жените в %, за най-харесвана мъжка част на тялото, но са доста стари (20 години). Може в бъдеще да направя анкетна в блог секцията на форума по модел на онази статистика, ако има интерес. Мисля, обаче че още не е дошъл момента за такова проучване.  :wink: В смисъл, че времето за това ще настъпи при 30 : 70 процента съотношение на потребители от мъжки спрямо женски пол. Надявам се, да се случи тази година!  :lol:

Абе, да не съм черноглед ама скоро май-няма да стане, най-удачно може би е в женския раздел!

13.01.07
21:00

Има изведени някакви мерки за хармонично и пропорционално мъжко тяло, според структурата и други такива, макар че нещата в повечето случаи са доста условни. Имам и една удобна табличка на Ексел, която ги смята, като си въведете данните (като ръст, тегло, китка). Ако някой проявява интерес, мога да я кача някъде.

IN

13.01.07
21:01

Да :)

Може в бъдеще да направя анкетна в блог секцията на форума по модел на онази статистика, ако има интерес. Мисля, обаче че още не е дошъл момента за такова проучване.  В смисъл, че времето за това ще настъпи при 30 : 70 процента съотношение на потребители от мъжки спрямо женски пол.

Анкетата по такъв въпрос е нещо, на резултатите на което аз лично няма да повярвам.
Все едно да питаме момчетата каква кола ще си купят, като пораснат. И по отговорите на въпроса да открием шоуруум за автомобили. Щото ще се продават.
Ами като срещнат мъжа, ще разберат. Или ще усетят.
Какви ще са въпросите? Отворени?
Ще се съчиняват отговори. Всъщност често и жените не знаят какво точно харесват у мъжа.
Затворени? Как ще ги подберем?
Всъщност на такава анкета цифра жени биха написали например “красиви очи”.
Познавам цифра мъже с много красиви очи. Трябва да са смляли мацките. А не е така.
“Стегнати дупета”?
Бих казал,че в действителността нерядко даже бягат от такива жребци.
За мен дискусията е само интересна, но абсолютно безполезна като проучване даже и при 100% жени във форума...
Тя всъщност ако беше полезна ,човечеството отдавна щеше да има отговор...

13.01.07
21:26

http://rapidshare.com/files/11557280/tablica.xls

13.01.07
22:26

Според мен жените харесват повече релефни мускули!Идеални мерки, трудно някой може да ги определи.

NO

13.01.07
23:12

Конан Смъртта ще каже за това какво искат жените. :lol:

Noble, не си оригинален! Нито е темата, нито мястото за подобни коментари. Чувствай се предупреден!
Владо Недков

KO

16.01.07
11:43

Жените са съществата на света дето най малко разбират от тела... Красивата преса, даже не цялата преса а само плочките определят дори тялото ти е красиво пред тях.. Остави че може талията ти да е по широка от раменете... не е важно.. Така че ако някои е тръгнал да се прави запред пичките по добре да се отдаде просто на една диета и да се изчисти хубаво.. Жените обичат да им говориш... И ТОВА ВСИЧКОТО ВАЖИ веднага след най важния фактор парите..А ако някоя жена която каже, че не иска пари... просто е малко по скромна и иска неща които се купуват с пари!
Това е моето мнение!

16.01.07
13:49

Мисля, че човекът го интересува това:

http://www.sandowmuseum.com/ideal.html

Ако можеш да постигнеш тези пропорции при малък процент тлъстини (под 5%), много мъже на плажа ще ти завидят.

ВН

17.01.07
15:51

http://www.sandowmuseum.com/unknown2001.html - ето ти ги идеалните гръцки пропорции от времето на елините.

18.01.07
12:03

Идеалните мерки ли?

Ръка - 50см - не повече 8)
Гръб - колкото повече толкова повече 8) - 140-50
Крака - към 60..
Ханш - към 90..
Талия - 86! + добре описани плочки.. те тава е баце 8)

[quote author=“techo”]Идеалните мерки ли?

Ръка - 50см - не повече 8)
Гръб - колкото повече толкова повече 8) - 140-50
Крака - към 60.. Ханш - към 90..
Талия - 86! + добре описани плочки.. те тава е баце 8)

Печелиш титлата за най-глупаво изказване на седмицата!

18.01.07
12:15

Добре де.. айде.. мойте са към 65 и ми се виждат големи.. та за това :Р

18.01.07
12:26

[quote author=“Vladimir.Nedkov”]http://www.sandowmuseum.com/unknown2001.html - ето ти ги идеалните гръцки пропорции от времето на елините.

М-м-м да, получават се само ако тренираш със ей такава щанга като на снимката, тип “двойна близалка” :lol:

IN

18.01.07
23:02

Хехе са си представих гръб 150-160 като на Рони с крака 60 :mrgreen: ....

SP

19.01.07
03:16

[quote author=“InDaHEad”]Хехе са си представих гръб 150-160 като на Рони с крака 60 :mrgreen: ....

а ханша като на 50килограмова манекенка - 90.  :lol:  :lol:

19.01.07
12:08

Ето мноого на грубо как стоят нещата в човешката природа, според мен:

1/ В днешно време всичко става на подъзнателно ниво, тоест когато една жена погледне един мъж, подсъзнателно тя го оценя колко й той е годен да й направи здрави деца/секс/ и същевремено колко ще е годен да ги изхрани във физическия смисал.

2/Оттук, колкото по-симетричен е, толкова по добра генетика има. От добрата генетика следва и добра сила съответно висок шанс децата да бъдат здрави и изхранени след това.

Тоест цялата работа се върти около симетрията на тялото. Ако си симетричен си секси, ако си леко несиметричен не чак толкова, а ако имаш големи дефекти си физически отблъскващ.

А стандарти за симетрия съществуват. Леодардо да Винчи е един от хората, които са се опитвали да ги изчисляват./Да симетриите могат и да се изчислят математически/.

Един от тях е например, дължината на главата ти да се нанася около седем пъти в дължината на тялото ти. /Ето защо човека/елин :)/ от линка, който беше пуснат, е леко извън стандарта/

И т.н. трябва да се прочете точно в трудовете на Леонардо. Както има златни сечения в архитектурата, така има и в мускулатурата.  :)
И както те са специфични са вяка една сграда, така са и специфични за всяка една мускулатура и структура на тялото.

ОБАЧЕ, в днешно време са рядкост, по нашите ширини, хората които си изкарват хляба предимно с мускули. За тази цел, по втория параграф от оценяването трябва и да имаш нещо в главата си... Това е бил и ще бъде, докато не се изврати тотално, идеала за човек.

Поздрави

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1