Мнения за програма

14.01.07
17:46

Искам да обсъдим малко програма по която смятам да започна от понеделник.

Значи искам да уточня , че крака правя , но не много , т.е. краката ми вървят по принцип добре и не искам да са много обемни и затова ще правя по 2 упражнения за заден бицепс и клекове , а за прасеца ще го правя в деня когато тренирам гръб.Искам да тренирам рамото и ръцете в отделни дни , но да не ги разделям примерно гърди трицепс или предно рамо с гърди и така , ами да са си на един ден всичките рамена и на друг ден ръце.

Та смятам да тренирам по следната програма:

1 ден - гръб 4 упражнения и прасец
2ден - крака ( клек 4 серии и бедрено сгъване 4 серии ) и рамо (всички рамена предно , средно и задно )
3ден-почивам
4ден-гърди с корем
5 ден ръце и предмишница

Как мислите рамената ще растат ли или не ? Някой тренирал ли е по подобна програма ?

14.01.07
18:26

не е лоша тренировката ти ,ама сам чувал че горна и долна част на тялото в един ден не добре ако можеш и двете да ги правиш по отделно в 5дневенсплит ще е супер аз тва правя и в краката сам качил кам 6см за 5-6 тренировки кат са били самички ти си преценяш както ги усешташ нештата тва прави

Би трябвало всичко да е наред.

14.01.07
18:38

Добре изглежда,зависи какви упражнения ще правиш и няма да има проблем да растат(стига да се храниш както трябва).

14.01.07
18:49

Аз знам много добре че не е добре да тренирам горна и долна част на тялото в един ден ама нямам възможност да ходя 5 пъти в седмицата на зала :(

14.01.07
21:09

[quote author=“Tarantula”]Аз знам много добре че не е добре да тренирам горна и долна част на тялото в един ден ама нямам възможност да ходя 5 пъти в седмицата на зала :(

И какъв е проблема ?

1 ден Гръб,задно рамо
2ден Гърди,предно рамо,Средно рамо
3ден  Почивка
4ден Крака,прасец,корем
5 ден Ръце,предмишница

14.01.07
22:47

Какъв да е проблема ?

Казах че искам рамото да не го разделям , ръцете също ...

15.01.07
10:28

[quote author=“Tarantula”]Какъв да е проблема ?

1 ден Гръб
2ден Гърди,рамо
3ден Почивка
4ден Крака,прасец,корем
5 ден Ръце,предмишница

TH

15.01.07
11:56

[quote author=“DJПетко”][quote author=“Tarantula”]Какъв да е проблема ?

1 ден Гръб
2ден Гърди,рамо
3ден Почивка
4ден Крака,прасец,корем
5 ден Ръце,предмишница

или рамо тренирай с крака

offtopic мани ги тея берое  8)

16.01.07
14:52

[quote author=“thecrochunter|”][quote author=“DJПетко”][quote author=“Tarantula”]Какъв да е проблема ?

1 ден Гръб
2ден Гърди,рамо
3ден Почивка
4ден Крака,прасец,корем
5 ден Ръце,предмишница

E чуйте Нафта,къде са знамената ?  :lol:
Ае стига offtopic :wink:

TH

16.01.07
14:58

[quote author=“DJПетко”][quote author=“thecrochunter|”][quote author=“DJПетко”][quote author=“Tarantula”]Какъв да е проблема ?

1 ден Гръб
2ден Гърди,рамо
3ден Почивка
4ден Крака,прасец,корем
5 ден Ръце,предмишница

E чуйте Нафта,къде са знамената ?  :lol:
Ае стига offtopic :wink:

А къде са вашите 6 знамена  :lol:

16.01.07
17:51

[quote author=“Tarantula”]Искам да обсъдим малко програма по която смятам да започна от понеделник.

Значи искам да уточня , че крака правя , но не много , т.е. краката ми вървят по принцип добре и не искам да са много обемни и затова ще правя по 2 упражнения за заден бицепс и клекове , а за прасеца ще го правя в деня когато тренирам гръб.Искам да тренирам рамото и ръцете в отделни дни , но да не ги разделям примерно гърди трицепс или предно рамо с гърди и така , ами да са си на един ден всичките рамена и на друг ден ръце.

Та смятам да тренирам по следната програма:

1 ден - гръб 4 упражнения и прасец
2ден - крака ( клек 4 серии и бедрено сгъване 4 серии ) и рамо (всички рамена предно , средно и задно )
3ден-почивам
4ден-гърди с корем
5 ден ръце и предмишница

Пробвай така

:arrow: Гърди+Бицепс
:arrow: Гръб+Трицепс
:arrow: Крака+Корем
:arrow: Предно , Задно , Средно рамо
Как мислите рамената ще растат ли или не ? Някой тренирал ли е по подобна програма ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1