14.01.07
20:42
Аз съм на 16години 178см 72кг.Втора смяна съм на училище и 2-3 от храненията ми за деня са през това време.Та въпроса ми е какво предлагате да ям(без варианта за носене от вкъщи).Близо до училище има магазин от веригата Billa,а и на лавката има голямо разнообразие(сандвичи с яйче,с пържола,баничка с извара,плодове) и други такива които ми изглеждат приемливи.
Има други такива теми в които има предложения какво да ядеш в училище(което не е от вас) , разгледай. Баничакта ... и сам се сещаш че не трябва да я ядеш. Пържолата и сякаш най-добрия избор , също така може кисело мляко , 50 гр фъстъци и 1 банан. :D
[quote author=“Lubo0”]Има други такива теми в които има предложения какво да ядеш в училище(което не е от вас) , разгледай. Баничакта ... и сам се сещаш че не трябва да я ядеш. Пържолата и сякаш най-добрия избор , също така може кисело мляко , 50 гр фъстъци и 1 банан. :D
мерси :)
Аз понякога си взимам кисело мляко и обикновени вафли..също така имаше 1 период дето си купувах 1 кг банани- даваха ми адски много сила.. но естествено неможе само на плодове ,трябва и месчинка да има :wink: редуваи храната като избягваш мазното :wink:
[quote author=“energy”]Аз понякога си взимам кисело мляко и обикновени вафли..също така имаше 1 период дето си купувах 1 кг банани- даваха ми адски много сила.. но естествено неможе само на плодове ,трябва и месчинка да има :wink: редуваи храната като избягваш мазното :wink:
това не е много удачен вариянт.1 кг банани=много въглехидрати.