Ядене в училище

14.01.07
20:42

Аз съм на 16години 178см 72кг.Втора смяна съм на училище и 2-3 от храненията ми за деня са през това време.Та въпроса ми е какво предлагате да ям(без варианта за носене от вкъщи).Близо до училище има магазин от веригата Billa,а и на лавката има голямо разнообразие(сандвичи с яйче,с пържола,баничка с извара,плодове) и други такива които ми изглеждат приемливи.

14.01.07
20:47

Има други такива теми в които има предложения какво да ядеш в училище(което не е от вас) , разгледай. Баничакта ...  и сам се сещаш че не трябва да я ядеш. Пържолата и сякаш най-добрия избор , също така може кисело мляко , 50 гр фъстъци и 1 банан. :D

14.01.07
20:48

[quote author=“Lubo0”]Има други такива теми в които има предложения какво да ядеш в училище(което не е от вас) , разгледай. Баничакта ...  и сам се сещаш че не трябва да я ядеш. Пържолата и сякаш най-добрия избор , също така може кисело мляко , 50 гр фъстъци и 1 банан. :D

мерси :)

17.01.07
19:35

Аз понякога си взимам кисело мляко и обикновени вафли..също така имаше 1 период дето си купувах 1 кг банани- даваха ми адски много сила.. но естествено неможе само на плодове ,трябва и месчинка да има :wink:  редуваи храната като избягваш мазното :wink:

17.01.07
19:50

[quote author=“energy”]Аз понякога си взимам кисело мляко и обикновени вафли..също така имаше 1 период дето си купувах 1 кг банани- даваха ми адски много сила.. но естествено неможе само на плодове ,трябва и месчинка да има :wink:  редуваи храната като избягваш мазното :wink:

това не е много удачен вариянт.1 кг банани=много въглехидрати.

17.01.07
23:30

разбирасе но от като махнеш обелките  :wink:  и аз го казах грубо..по 2-3 банана според мен е добре да се изяждат на ден

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1