Някой да ми помогне сьс сьставянето моята програма? плс

14.01.07
21:25

Здравейте!Тука си харесах 1но сьчетание на мускулите в тренировка и се чуда дали някой може да ми даде сьвет какви упражнения да включа :)
1) гърди, корем
2) гръб крака
3) бицепс корем
4) трицепс, трапец
5) рамо, корем
предполагам че 1вия ден на гьрдите мога да правя и горна и долна и нормална лежанка,но се чудя как да сьчетая дьмбели лостове,а нататьк сьвсем не сьм сигурен
моля някой да ми помогне...ако му се занимава
а с тая програма целя да си увелича силата и малко да си подобря релефа(но ще правя и кардио разбира се)

LU

14.01.07
23:49

харесай си друго :) като гледам ще си начинаещ земи от сайта програмата за начинаещи

15.01.07
01:31

Гледам че ще тренираш 5 пъти седмично  :o и може би това ще е най- добре за тебе като заначало

1 ден:Гърди и корем
2 ден:Рамо и Бицепс и Предмишница
3 ден:Трицепс
4 ден:Гръб и Трапец
5 ден: Крака и корем

LU

15.01.07
10:20

ненене 3 дневен сплит като за него ако е начинаещ
гръб-бицепс
гърди-трицепс
крака рамо

или

гърди бицепс
гръб трицепс
крака рамо

е тия тренировчици ги вартиш на 3 месеца и си супер

15.01.07
10:22

[quote author=“ludiaBG”]ненене 3 дневен сплит като за него ако е начинаещ
гръб-бицепс
гърди-трицепс
крака рамо

или

гърди бицепс
гръб трицепс
крака рамо

е тия тренировчици ги вартиш на 3 месеца и си супер

така е,ако е начинаещ няма смисъл да е 5 дневен сплита поне 2 месеца да ходи 3 пъти

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1