Kачване на килограми ?

16.01.07
01:17

Тежа 55 кила и съм висок 180, тренирам от 4 седмици. Всички мускули ми се качиха с 2-3 сантиметра, но не съм качил нито 1 кило, храня се редовно 4 пъти на ден, ям мазнотиики, кисели млека, месце повечко и хлебче. Въпроса ми е нормално ли е това ? И г/д за човек с моита физика колко килограма е нормално да качвам на месец ?
Mоля без изцепки от рода на “ти си пълен обитак”, “кфи са тия глупости” и тем подобни!

16.01.07
06:26

Много ми е 4удно как за 4 седмици си ка4ил с 3 см на вси4ки мускули а си съЩите килограми  :roll: Като ти гледам данните си със супер бърз метаболизъм  :shock:

16.01.07
07:47

Направи храненията поне 6 като последното може да е в по късните часове. Е все пак зависи кога си лягаш де :)
А иначе и аз през първият месец качих по сант и половина 2 на някой места без да съм наддал килограм. И аз малко трудно качвам след 6 месеца тренировки съм качил три килограма но все пак това съм аз, всеки е уникален сам по себе си  :wink:

16.01.07
08:32

Като чета забелязвам,че не те е страх от мазното (не целиш чиста мускулна маса...само),така че наблегни на закуската и вечерята.Естествено старай се да докарваш поне 5 хапвания.Закуската гледай да изобилства повече от протеини (белтъци от яйца,риба тон с к. мляко и хляб и т.н) а вечерята предимно въглехидрати (ориз като последно ядене на мен ми е помагало и съм качвал в талията :wink: ),като цяло гледай да набавяш повече въглехидрати.Продължавай с хляба.Единия месец който си прекарал в тренировки е малък период време спрямо това което целиш и това с което си се захванал.Ако продължаваш така,до 4 месеца ти обещавам,че ще качиш.
Успех!Тренирай с желание!

16.01.07
12:03

3абравих да спомена нещо важно... Пуша и пия по 1-2 бири на ден :D

Относно това колко санта съм качил малко поизлъгах - около 2 санта съм качил не 3 ;)
Колкото до мазното, ако кача мазно мн бързо ще го изчистя.
Мисля като потренирам още 2-3 седмици да си купя креатин, глутамин и геинер, да спра цигарите и... Ще гледам да са 2-3 бири на седмица... ;( Предполагам тогава ще има повече ефект.

16.01.07
12:12

[quote author=”.::F.ToRReS::.”]3абравих да спомена нещо важно... Пуша и пия по 1-2 бири на ден :D

Относно това колко санта съм качил малко поизлъгах - около 2 санта съм качил не 3 ;)
Колкото до мазното, ако кача мазно мн бързо ще го изчистя.
Мисля като потренирам още 2-3 седмици да си купя креатин, глутамин и геинер, да спра цигарите и... Ще гледам да са 2-3 бири на седмица... ;( Предполагам тогава ще има повече ефект.

ако спреш цигарите много бързо ще качиш,инече другото ти го казаха преди мен

FZ

16.01.07
14:53

[quote author=”.::F.ToRReS::.”]Тежа 55 кила и съм висок 180, тренирам от 4 седмици. Всички мускули ми се качиха с 2-3 сантиметра, но не съм качил нито 1 кило, храня се редовно 4 пъти на ден, ям мазнотиики, кисели млека, месце повечко и хлебче. Въпроса ми е нормално ли е това ? И г/д за човек с моита физика колко килограма е нормално да качвам на месец ?
Mоля без изцепки от рода на “ти си пълен обитак”, “кфи са тия глупости” и тем подобни!

Може да включиш :креатин , глутамин , амино киселини , протеин , гейнер.
Защото не всичко може да си набавиш от храната .

16.01.07
17:20

.::F.ToRReS::.  това, че си качил размери е много хубаво! Проблема при теб е в храната, спираи цигарите и почваи да се храниш! Добавки на стаж 4 седмици не ти трябват, всичко необходимо при теб можеш да си го набавиш с храната, най-много едни витаминчета. Чети хранителния раздел за качване на ММ, тренираи здраво, почиваи пълноценно и резултатите няма да закъснеят. И спираи тия цигари да не ти подтискат апетита

AR

17.01.07
23:10

:) един познат спря цигарите (при положение че беше пушил около 3 месеца) спря да пие, направи си мн хубав хран. режим и за 3 месеца качи 12 кила, почти всичко от което беше мускул :) така че няа да е трудно в твоя случай... просто спри да пушиш (ако можеш  :wink: )

17.01.07
23:47

Аз пуша от над 3 месеца :D Пуша от 2ри Април 2006та след като ЦСКА паднаха с 0-1 от ЛеФски Еврейски ... ;( От тогава до сега пуша ... Не е много 9 месеца , ако ги спра ще е невероятно  :lol:
Пиенето ... пия по 2 бири на ден - не са много според мене  :roll:
От утре се мъча да ги спирам и да ставам битка  :lol:  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1