15.01.07
19:07
значи имам следния проблем бедрата са ми доста големи и искам да попитам има ли начин да ги намаля(не са чист мускул имат си и мазно по тях)след всяка тренировка правя 30минутно кардио на колело и се напомпват много от това и това ли би могла да бъде причината за този размер.
досега крака не съм тренирал и ако можете да ме посъветвате какви упражнения да правя по колко серии и повторения.
на 17 години 172см 75кг ръка 34
благодаря!
15.01.07
19:20
Еми на велоаргуметъра не бива да ти се напомпват краката,това се получава като караш по някоя програма(тоест имаш изкачвания които натоварват краката ненужно)Моя съвет е да караш на права линия с минимално съпротивление но да поддържаш високо темпо.
15.01.07
19:28
Добър начин да я намалиш е да правиш тренировки за издържливост-яко повторения за време или нещо от този род.
Колко е обиколката на бедрата ти?
15.01.07
20:23
обиколката ми е 58см и за ръста ми ми се струва доста .....
15.01.07
20:24
[quote author=“Ultima Ratio”]Добър начин да я намалиш е да правиш тренировки за издържливост-яко повторения за време или нещо от този род.
Колко е обиколката на бедрата ти?
а някакви упражнения да правя или само кардио тренировки(бягане - пътека,парк или колело)
15.01.07
23:41
58 не е толкова много-аз съм също толкова висок, но краката ми са почти 65 санта и въпреки това са недостатъчно обемни и имат нужда от още пет сантиметра.
Колкото до упражненията, много повторения клек ще ти свършат работа според мен. Прави 15-20, че и повече. Такава тренировка ще стане и добро кардио.