кое е упражнението ?

MR

16.01.07
16:50

кое е упражнението с  което мога да направя по-голям гръден кош ?

16.01.07
16:55

принципно не можеш да регулираш големината на грърния си кош, то е заложено генетично в тебе. От друга страна, някои казват, че докато си в процес на растеж “полуовърът” http://www.bb-team.org/exercise/000056.php е упражнението, което би могло да ти помогне в това ти начинание . Все пак не каза на каква възраст си . Пробвай и усети сам как ти влияе . Успех

16.01.07
17:54

[quote author=“mraF4o”]кое е упражнението с  което мога да направя по-голям гръден кош ?

Генетика ..... Пробвай Клек+Пуловър в супер серия ....

MR

16.01.07
20:05

ми ще пробвам 15години съм. бяха ми казали да пробвам с тичане и висок скок(кат в баскета)но прецених че трябва да потърся друг начин щото и без това съм 60кг  и напъвам ся на хранене а не ми се изразходва излишна енергия и без това трудно си качвам

16.01.07
20:06

[quote author=“mraF4o”]ми ще пробвам 15години съм. бяха ми казали да пробвам с тичане и висок скок(кат в баскета)но прецених че трябва да потърся друг начин щото и без това съм 60кг  и напъвам ся на хранене а не ми се изразходва излишна енергия и без това трудно си качвам

Годините нямат толко голямо значение ... КГ ще качиш с хранене  :wink:

17.01.07
16:38

Всички упр.за гърди с дълбоко дишане,най-вече пуловер и..клякането

18.01.07
18:22

[quote author=“mraF4o”]кое е упражнението с  което мога да направя по-голям гръден кош ?

Пълоувър

19.01.07
00:16

Упражнението е пулоувър,но също така плуването разширява гръдния кош,ако имап възможност ходи да плуваш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1