30.12.06
14:13
Бицепс и трицепс в един ден ли е по-хубаво да се правят? И ако е така, в суперсерий ли?
30.12.06
14:28
в един ден ги прави но супер серии няма нужда ако сега почваш да тренираш просто върти упражненията през седмица
Във всички програми гледам, че са поставени в различни дни, но знам че в суперсерий се тренират антагонистите. А бицепса и трицепса са наи-известният пример за антагонисти.
30.12.06
14:41
Може и във един ден да се правят.
Например: понедилник-гръб,крака
вторник-гърди
сряда-почивка
четвъртък-бицепс и трицепс
петък-рамо и трапец
30.12.06
16:41
Става и в един ден определено. При мен ефекта беше голям, но ми излезнаха стрии и ги разделих. Имай това предвид.
30.12.06
21:06
вторник-гърди
сряда-почивка
петък-рамо и трапец
Гръб,крака не е ли убийствено... :roll: :shock:
Стрии са тия лилавикавите белези, които ти се появяват по кожата, когато мускулът расте мн бързо и кожата не може да му смогне и се напуква.Абе..да нямаш ти пожелавам.
не е нужно да взимаш стероиди, за да имаш стрии.
30.12.06
23:00
Не много. Аз правя така в момента. Тежко е, но чак убийствено не :)
15.01.07
21:36
ПИШИ НА КИРИЛИЦА !!!! ПРОЧЕТИ ПРАВИЛАТА
ASTOR
вторник-гърди
сряда-почивка
петък-рамо и трапец
гръб и крака в един ден ... по добре крака и рамо и гръб и трапец.
А за бицепс и трицепс в един ден,аз до сега ги правих отделно вчера заедно много по-добре ми се отрази,а стриите са гадно нещо...
16.01.07
12:26
ЛЕЛЕЛ крака и гръб в един ден :shock: :shock: :shock: Аз след трена за крака съм полу умрял.То клекове преси смит машини разгъване згъване прасци О_О и само като си представя,че след всичко това ще трябва да правя тяга скрипци , чукове,гребане и тн умирам без даже и да съм я пробвал тая програма О_О
16.01.07
19:52
какви опражнения правите за бицепса и трицепса и по колко повторения 8)