За бицепса и трицепса

30.12.06
14:13

Бицепс и трицепс в един ден ли е по-хубаво да се правят? И ако е така, в суперсерий ли?

DA

30.12.06
14:28

в един ден ги прави но супер серии няма нужда ако сега почваш да тренираш просто върти упражненията през седмица

30.12.06
14:33

Във всички програми гледам, че са поставени в различни дни, но знам че в суперсерий се тренират антагонистите. А бицепса и трицепса са наи-известният пример за антагонисти.

РО

30.12.06
14:41

[quote author=”/ЭGO/@§”]Бицепс и трицепс в един ден ли е по-хубаво да се правят? И ако е така, в суперсерий ли?

Може и във един ден да се правят.
Например: понедилник-гръб,крака
вторник-гърди
сряда-почивка
четвъртък-бицепс и трицепс
петък-рамо и трапец

Става и в един ден определено. При мен ефекта беше голям, но ми излезнаха стрии и ги разделих. Имай това предвид.

30.12.06
18:10

а какво е стрии?  :?:

[quote author=”ГОВЕДОТО”][quote author=”/ЭGO/@§”]Бицепс и трицепс в един ден ли е по-хубаво да се правят? И ако е така, в суперсерий ли?

вторник-гърди
сряда-почивка
петък-рамо и трапец

Гръб,крака не е ли убийствено...  :roll:  :shock:

Стрии са тия лилавикавите белези, които ти се появяват по кожата, когато мускулът расте мн бързо и кожата не може да му смогне и се напуква.Абе..да нямаш ти пожелавам.

30.12.06
21:24

Аз съм виждал такива само при хора, които са на стероиди и такива работи.

30.12.06
21:56

[quote author=”/ЭGO/@§”]Аз съм виждал такива само при хора, които са на стероиди и такива работи.

не е нужно да взимаш стероиди, за да имаш стрии.

[quote author=“MI5”]Гръб,крака не е ли убийствено...  :roll:  :shock:

Не много. Аз правя така в момента. Тежко е, но чак убийствено не  :)

VI

15.01.07
21:36

ПИШИ НА КИРИЛИЦА !!!! ПРОЧЕТИ ПРАВИЛАТА
ASTOR

16.01.07
12:19

[quote author=”РОКИ”][quote author=”/ЭGO/@§”]Бицепс и трицепс в един ден ли е по-хубаво да се правят? И ако е така, в суперсерий ли?

вторник-гърди
сряда-почивка
петък-рамо и трапец

гръб и крака в един ден ... по добре крака и рамо и гръб и трапец.
А за бицепс и трицепс в един ден,аз до сега ги правих отделно вчера заедно много по-добре ми се отрази,а стриите са гадно нещо...

16.01.07
12:26

ЛЕЛЕЛ крака и гръб в един ден  :shock:  :shock:  :shock: Аз след трена за крака съм полу умрял.То клекове преси смит машини разгъване згъване прасци О_О и само като си представя,че след всичко това ще трябва да правя тяга скрипци , чукове,гребане и тн умирам без даже и да съм я пробвал тая програма О_О

VI

16.01.07
19:52

какви опражнения правите за бицепса и трицепса и по колко повторения 8)

16.01.07
20:08

Гледай серийте да не са ти повече от 8-9 и повторенията повече от 7-8 .... Упражненията сам требва да си усетиш какво най-добре ти влиза на теб !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1