Моля за помощ как да сваля накой и друг кг и да направя тяло

10.11.04
00:49

hora pls help kak moga da svalq nqkoi dr kg i da napraq qko tqlo che s tva tqlo ne se haresvam :( ako nqkoi moje mi pomogne pishete I ako mojete mi kajete nqkoq efikasna dieta :( :twisted:
      BLAGODARQ PREDVARITELNO

Моля използвайте кирилица при писането в този форум, в противен случай действате в разрез с поставените от нас правила, заради което ще бъдат взети съответните мерки. Sax-o-matic

10.11.04
10:28

Ми виж сега Мусака :D , постни малко данни: физически, спортни, какви са ти целите точно и тн.

Аиде и поздрави!

10.11.04
14:40

не се чувствам комфортно, когато давам съвети, но все пак ще стрелям в тъмното, понеже така и така не си дал никаква инфо.

1. нисковъглехидратна диета. въглехидратите от млечните продукти, лененото семе, орехите и бързите въглехидрати, които трябва да приемаш само след тренировка, ти стигат, ако искаш още сега да почнеш да топиш (not recommended - топи напролет, сега направи някой и друг мускул и привикни тялото си на натоварване, чети много, понеже няма по-добър начин “да направиш тяло” - никой няма повече информация за теб от самия теб, и дори 1 чаршаф данни да ни изпишеш за теб, незнам колко може да сме ти от полза. напролет - когато ще си влязъл в накаква форма и си изчел много, ще знаеш как да отслабваш...)
но все ппак, ако от сега искаш да сваляш (заради жени ли, защо  :D ) мини към точка 2:

2. тренираш например през ден - в дните с тренировака - кардио след тренировката по 35-45 минути

3. в дните без тренировка - по около 45-60 минути кардио сутрин на гладно (например бягане на място, ако нямаш велоергометър вкъщи и ако не ти се дават пари за зала само заради едното кардио)

4. суплементирай след тренировките с бързи въглехидрати и протеин, дори и когато правиш само кардио!

общо взето, нищо не ти казах, но ще свърши работа докато натрупаш 1 гигабайт изчетени (и подчертани с всякакви цветове) статии в папка “Bodybuilding”  :D

18.11.04
00:01

еми искам просто да сваля някой др кг а пък се занимавам с фитнес от много малко даже ме е срам да кажа от кога
ем от 1 месец някъде
искам да зимам нещо аминокиселини или креатини но незнам какви марки да си взема  :cry:

18.11.04
10:14

Не ми звучи логично да започваш заниманията си с фитнес със сваляне. Много зависи от изходните данни, но според моите наблюдения би следвало да си избереш една обикновена програма за начинаещи, както и диета за поддържане. През първите 6-10 месеца би могъл да си запазиш теглото, като заменишчаст от мазнините с мускулна маса (не директно, разбира се). Можеш да включиш и малко кардио, щом се притесняваш от мазнините. А и освен това идва/е зима, тъй че.....
Успех! :)

DO

19.11.04
23:11

и аз мисля , че е по-добре да почнеш да тренираш мако да видиш как ти се отразяват нещата , част от излишните кг. да ги направиш на мускулна маса и след това вече да доизчистиш!аз лично направих нещо подобно  в смисъл преди да почна да чистя бях тренирал към година и малко !

BA

22.12.04
19:06

според мене най-добре първоначално да походиш в залата да натрупаш мускулна маса след което поогледаи саита за некои кардио тренировки за пълно изчистване и релеф :)

22.12.04
19:35

Според мен в началото няма значение дали ще качва или сваля да почне да се запознае с уредите с упражненията.Започни всяко упражнение само с лост и проучи движението после вече качи някви леки тежести и така докато организма свикне,избери си няква програма от сайта и почни по сериозно натоварване и след 3-6 месеца (през лятото) почни да сваляш като вече си напред с материала ще имаш стегнато а не меко тяло
Успех

23.12.04
12:18

Първо определи си диета като вземеш най-простия начин е да приемаш по-малко калории отколкото изразходваш.Ако искаш почни с фитнес и прави кръгова тренировка,дори и без кардио ще имаш добри резултати.Преди 2-3г свалих само с фитнес 20кг.После въведох кардио 20-30 мин.Получава се добър резултат.Пробвай и разгледай сайта има доста идеи за примерни тренировки

23.12.04
19:14

Има готови формули за изчисляване според типа тяло са ориентировъчни са за да почнеш от некъде

X_

26.12.04
18:28

МуСаКа,напиши по-точно да видим на колко години си,колко тежиш,колко си висок...сега знаем само ,че тренираш от 1месец.

31.12.04
00:57

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Има готови формули за изчисляване според типа тяло са ориентировъчни са за да почнеш от некъде

Постнал съм ги в общи теми ако ви интересува вижте там

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1