17.01.07
14:28
Здравейте!
Наскоро се преместих в Дървеница и залата, в която тренирах доскоро, вече не ми е удобна. Време е да се погрижа вече и за себе си, че се разсъхнах съвсем. Случайно някой да знае зала в района на Дървеница или Мусагеница - да си има всичко за силова тренировка и да не е нещо кой знае колко скъпо - (2-3 лв. на тренировка ми е ОК, но повече пари не ми се дават)?
Предварително благодаря за отговорите!
Студ. град далечко ми идва - искаше ми се без кола да ходя. Но ако се наложи, и дотам ще стигна. :wink:
В понеделник тръгвам пак след тримесечно прекъсване. Дотогава трябва да проуча нещата - такъв срок съм си поставил. :lol:
18.01.07
18:15
фащаш 88 за 4 спирки и слизаш на дианабад.зад дианабад има една бяла сграда и игрище за беизбол пред нея.влизаш в бялата сграда и питаш за кирил тодоров-3 лева тренировка под надзора на председателя на съдииската колегия по културизъм.няма по-добро място за Тренировка
Има един фитнес в Младост 1(125 училище),2 лева и си има всичко.Друг фитнес в младост 3(128 Училище)Фитнес залата там е много добра, защото е просторна и струва само 2 лева.
21.01.07
10:44
Така и така си в дървеница мисля че посоката към студенски град ще ти е от полза.
Хващаш си 280 за 2-3 спирки слизаш на бившия рум студенски град на манията и вървиш зад манията и питаш за 33блок вътре е фитнеса аз там тренирам и мога ти кажа че си е супер фитнеса тренирам от 2години в него тренировката до 16ч. е 1.5лв. после става по 2лв. има си всичко за една хубава тренировка :roll:
Благодаря на всички за отговорите!
^MaD^, не съм тренирал в 55-то, но мисля да го пробвам още днес, ако успея да се измъкна навреме от работа. :lol: