17.01.07
16:20
Искам да попитам до каква степен мога да бъда сигорен в дадените програми от ббтийм ? Програмата за която по точно питам е петдневен/четиридневен/ тренировъчен сплит за изгаряне на мазнините и има ли някой във форума който може да потвърди успеха на програмите /да е видял резултат от самите програми/ . Другият ми въпрос е малко по различен . Искам да попитам дали мога на мястото на сланините да започна да изграждам мускули или първо трябва да премахна мазнините и след това да мисля за мускули , защото имам 1 приятел който има сланинки , а тренира за мускули /или по - точно мисля че казваше релеф/ .
17.01.07
17:52
Всеки човек е различен!Няма универсална програма,но можеш спокойно да започнеш с тази за сега :)
17.01.07
19:00
От сланина мускул не става!Програмите в сайта са стандартни и спокойно можеш да ги използваш.
17.01.07
20:41
Първо изчистваш мазнините. Програмите са горе долу като за всеки. Просто ако все още не знаеш кои упражнения как ти действат прави по тях. Аз лично съм ползвал 2 от тях и бях доволен.
Аз пък ти препоръчвам да почнеш с период за маса за да привикнеш с упражненията, после ще правищ диета и чистене
18.01.07
19:09
Какво ще означава период за маса ? Няква програма за маса ли ?
18.01.07
19:45
Да.избери си примерно от сайта.
18.01.07
22:04
Още едно въпросче ми се появи . Ще има ли ефект ако почна с петдневния сплит за изгаряне на мазнини като вместо диета просто спра да ям хляб , да пия безалкохолни , да огранича до минимум пържено/само от неделя на неделя/ и да огранича сладкото/за това ще се труда яко ... / . Значи искам и да питам с какво мога да заменя баниците и бюреците сутрин ? Какви храни е хубаво да се ядат за сутрин ?/говоря за голямото междучасие . / А още нещо се сетих . Смятате ли че ако спазвам трена и храните до един месец ще има ефект/не говоря за кг а видим , смисал дали ще видя намаляване на мазнините/ или ефекта ще се покажи след повече месеци ? Май повече станах въпросите :)