18.01.07
19:42
Значи въпроса ми е следния-има ли начин “правенето” с тесен хват със крив лост за бицепс да се замени с друго упражнение и ако може в какви серии и повторения?Благодаря :wink:
Ако правиш скотово сгъване можеш да го замениш с концентрично сгъване. Същите серии и повторения както при скотовото
18.01.07
21:01
Ами проблема ми е там че имам слаби китки и при тесен хват с кривия лост боли адски ,затова питам може ли да се замени. :wink:
Сигорен ли си че загряваш добре китките преди да почнеш да правиш скотовото ,защото аз не усещам болка в китките при това упражнение. А за това дали може да се замени скотовото мисля че ти отговорих 1 пост по нагоре 8)
18.01.07
21:14
Ами китките ми са добре загряти понеже преди това правя и други упражнения за бицепс,пък и в началото на тренировката загрявам китки,лакти и рамена доста интензивно.Иначе благодаря за отговора,ще пробвам и ще видя дали пак ще се получи същата ситуация.
18.01.07
22:16
Защо не пробваш да ги пристегнеш с бинтове на мен много ми помага когато някога ме наболяват :wink:
18.01.07
22:23
На долен скрипец можеш да правиш с тесен хват. Като клекнеш на земята и си подпреш лактите на коленете.
18.01.07
22:24
Ами с бинтове не ми се е налагало да ги стягам освен първите ми 2-3 тренировки когато хептен не бях тренирал и за първи път бях в залата,а по-нататък си взех накитници,които осигуряват стабилна опора в китката,но за да се осигури таз опора трябва да се пристегне накитника здраво,а това води до буквално спиране на кръвта в китката,а това пък още повече ми отслабва хвата :wink: и имам чувството че всеки момент ще пусна лоста,и за това ми трябва някакъв друг еквивалент на тесния хват :)
Прави предмишница,да ти се заздравят китките или иди на доктор.Мисля че не е нормално така да те болят.