18.01.07
12:43
значи тренирам вече от 1 година,ми доволен сам от гърдите и гърба си качих бая сила но тия ръце не мии мръднаха нито 1см:(само са порелефиха малко.храня са хоре доло добре пия протеин 1,5г на 1 кг наа ден пробвах няколко вида упражнения като супер серии,ръцете ги правих в 1 ден,какво ли не и пак няма полза дахте съвет моля ви се малко по-сам доволен от трицепса ми :(
Обикновено така се получава :roll: Значи махаш всякакви суперсерии и пробвай да си направиш програмата така че да са в един ден с трицепса.Като правиш 2 макс.3 упр. за бицепс.Първото да е сгъване с щанга максимално тежко/за тебе/ и правиш яки 7-8 серии по 6-8 повторения.Второто концентрично сгъване 2 серии по 10-12 повторения и ТОВА е.Тренирай бицепса 1 път на 7-8 дни.Трицепса може и малко повече серии.Пробвай
18.01.07
19:50
[quote author=”МИЛЕ”]Обикновено така се получава :roll: Значи махаш всякакви суперсерии и пробвай да си направиш програмата така че да са в един ден с трицепса.Като правиш 2 макс.3 упр. за бицепс.Първото да е сгъване с щанга максимално тежко/за тебе/ и правиш яки 7-8 серии по 6-8 повторения.Второто концентрично сгъване 2 серии по 10-12 повторения и ТОВА е.Тренирай бицепса 1 път на 7-8 дни.Трицепса може и малко повече серии.Пробвай
Както винаги си прав МИЛЕ много правилни напътствия :)
[quote author=“popay12”]значи тренирам вече от 1 година,ми доволен сам от гърдите и гърба си качих бая сила но тия ръце не мии мръднаха нито 1см:(само са порелефиха малко.храня са хоре доло добре пия протеин 1,5г на 1 кг наа ден пробвах няколко вида упражнения като супер серии,ръцете ги правих в 1 ден,какво ли не и пак няма полза дахте съвет моля ви се малко по-сам доволен от трицепса ми :(
За една година не ти е пораснал и 1см бицепса ли ?
19.01.07
09:33
виж сега приятел примерно Арнолд е правил 2 упражнения за бицепс по 5 серий но не си е броел повторенията,звучи глупаво но нали знаеш кой е имал най големия и очертан бицепс,това е Арнолд та значи той хващал правия лост и с него си правел бицепса 5 серий но ... не е броел повторенията правел го е с такава тежест с която може да направи 10 повторения но не е правел 10 .... а правел много повече- до отказ,след което е правел концентрично сгъване пак 5 серий - до отказ .... аз лично бих опитал в скоро време до сега съм следвал съвети на Джей Кътлър но мисля да се отклоня все пак Арни е бил доста як !
[quote author=“IceMan”]виж сега приятел примерно Арнолд е правил 2 упражнения за бицепс по 5 серий но не си е броел повторенията,звучи глупаво но нали знаеш кой е имал най големия и очертан бицепс,това е Арнолд та значи той хващал правия лост и с него си правел бицепса 5 серий но ... не е броел повторенията правел го е с такава тежест с която може да направи 10 повторения но не е правел 10 .... а правел много повече- до отказ,след което е правел концентрично сгъване пак 5 серий - до отказ .... аз лично бих опитал в скоро време до сега съм следвал съвети на Джей Кътлър но мисля да се отклоня все пак Арни е бил доста як !
Само да добавя че Кътлър също не брои повторенията.Аз рядко и това според мене е начина да усещаш работата на мускула и момента на отказ
19.01.07
09:49
аз лично бих опитал в най скоро време защото съм в застой може би ще помогне не само при мен защото както при арнолд тези две упражнения вършат най-добра работа и при мен ... а май не само аз съм им фен а ? :roll: 8) 8) 8)
Вижте между тренировката на Арнолд и на Джей има доста големи разлики .... Арнолд е направил бицепса си от 2 упражнения ... Згъване с щанга и чукове .... А Джей Кътлър прави поне 5 упражнения за бицепс .... При всеки е индивидуално серий и повторения .... Но не забравяй че те са били на стероиди така че поста ти се обезмисля малко :? :roll:
23.01.07
16:21
а добре ли е за бицепс,който и при мене не върви много добре...да правя две упр. ,но на мястото на концентрично да правя скотово..?
23.01.07
19:05
никога не съм следвал какво правят професионалистите - те все пак са в друга графа. Всеки си има собствен потенциал.
Значи за ръце, за мен лично, най-добре действа заедно с трицепса, просто става много яка тренировка за ръце. За теб е по-добре да започнеш с бицепса и както се каза по-рано прави по-малки повторения и най-много 2 упражнения. Порбвай с крива щанга прав и седнал с дъмбели - златни упражнения!
23.01.07
19:58
вече тренирам почти две години със програма за начинаещи и сега сам се заформил особено добре и искам някакъв савет или направо прграма как да правя тренировките си за бицепс по концентрирано и ефективно!?
ако бицепса ти е в застой трябва да смениш нещо в програмата ако други упрайнения не са ти удибни просто смени реда на испълнение
24.01.07
23:10
за бицепса пробвай чукове, но да привеждаш тежестта към .... както е на снимката - http://www.criticalbench.com/exercises/pics/dumbbell-hammer-curl1.jpg , при мен работи ... много по добре излиза :wink:
Ама при арнолд всичко е химия..
Аз нещо не мога да во разбера....”Досега тренирах по програмата на Кътлър, ама нали Арнолд е по-як мисля да почна по неговата” :lol: Къде сте тръгнали да се мерите с тези хориЩа...5 серии за бицепс...не си знаел повторенията и после що ми е малък бицепса...Не, аз наистина ви се чуда... :shock: