08.11.04
02:19
Всички гледаме снимките на големите билдери и искаме да изглеждаме като тях. Навсякъде четем за всякакви упражнения, а никъде не съм виждал упражнение за задните части. Като се имат в предвид задните части на някои професионални билдери мога да кажа, че темата е интересна. :wink: Ако можете да дадете информация или снимков материал, благодаря!
10.11.04
20:35
Тяга и напади според мене.
От клек не мисля, че сте стане много задника. Особенно ако се образува онова специфично изкривяване на гърба, по-популарно като “патешки гъз”
11.11.04
20:21
за стягане на задника? колоездене и/или бягане :roll: :? сащо и плуването дава добри резултати /наред с останалите упражнения за крака/ :wink: 8)
ахахха то ако си привиеш гърба тъка наи вероятно да си счупиш гръбнака ебаси.
ехехехх х е няма да се превива толкова /няма да става професионялен колоездач я!!! :D
ахахха то ако си привиеш гърба тъка наи вероятно да си счупиш гръбнака ебаси. мездо другото лек пресата също помага за задник. а и това упражнения кадето от седнал на машина згъваш краката един към друг
по-здрави
До колкото знам от аеробните упражнения велоаргометара и степера е за задника и това си е доказано де. :lol:
Ако питате мен задника се оправя като се махнат мазнините....че е мускул мускул е, ама доколкото си спомянм от часовете по биология преди няколко години тои има роля най-вече за да поддържа изправената стойка. Така че упражнения прави биха били по-удачни според мен (т.е. бягане би трябвало да има ефект).
Освен това съм забелязал че лег пресата наистина урдя и задника (приятеля с който тренирам 2 дни ходи с таква мускулна треска на задника че едва сядаше :) )