Идеалните мерки на мъжа ?

Прескочи до:

19.01.07
13:14

[quote author=“tpd”]Ако си симетричен си секси, ако си леко несиметричен не чак толкова, а ако имаш големи дефекти си физически отблъскващ.

:lol:  :lol:  :lol:

Ти сигурен ли си, че знаеш какво точно значи “симетрия”?

Почти всички видове животни са симетрични, т.е. лявата половина на тялото има (почти) същите размери и форми като дясната. Изключение правят някои видове като калканът например. Несиметричен може да бъде само човек, болен от детски паралич (да не дава Господ на никой).

Иначе за останалото си абсолютно прав, един наблюдателен човек може да се убеди в това. Само че в течение на времето, с развитието на човешкото общество, физическите критерии на жената за добър баща постепенно са изместени от психологически такива - например колко е умен, оправен, инициативен, внимателен, забавен, финансово независим и т.н. Обаче критериите на мъжа за добра майка са си останали почти изцяло на ниво “физика” :)

20.01.07
08:33

[quote author=“techo”]Идеалните мерки ли?

Ръка - 50см - не повече 8)
Гръб - колкото повече толкова повече 8) - 140-50
Крака - към 60..
Ханш - към 90..
Талия - 86! + добре описани плочки.. те тава е баце 8)

Гръб колкото Арнолд .... Краката ще ти изглеждат като химикалки ... А ханша верно ще ти е като на манекенка

20.01.07
21:26

[quote author=“Louie”][quote author=“tpd”]Ако си симетричен си секси, ако си леко несиметричен не чак толкова, а ако имаш големи дефекти си физически отблъскващ.

Очевидно е, че като съм писал симетрия съм имал в предвид пропорция в конкретния случай. И пример съм дал с нанасянето на дъмжинатана на главата в тази на тялото.

Опитах да внеса някаква идея в темата, ама коментари за това какви точно мерки и т.н. са несериозни...

21.01.07
02:34

[quote author=“tpd”][quote author=“Louie”][quote author=“tpd”]Ако си симетричен си секси, ако си леко несиметричен не чак толкова, а ако имаш големи дефекти си физически отблъскващ.

Очевидно е, че като съм писал симетрия съм имал в предвид пропорция в конкретния случай. И пример съм дал с нанасянето на дъмжинатана на главата в тази на тялото.

Опитах да внеса някаква идея в темата, ама коментари за това какви точно мерки и т.н. са несериозни...

Идеята ти беше доста смислена и напълно я подкрепям. Извинявай за иронията, просто не се сдържах :)

FI

21.01.07
16:06

баце,идеалния мАж представлява банкомат с вибратор.

IN

21.01.07
17:40

Има нещо вярно...жените гледат по външност до към 20 годишна възраст...за тва не си мисли че дори и да направиш перфектно тяло ще си с яка пичка...жените не търсят мускули а на първо място сигурност-тоест пари,добра работа и се пак да не си някъв гьон...а мускули имаш ли,това е само един малък плюс...така или иначе мускули и пари на едно място освен при мутрите(и при Рони :lol: ) другаде не могат да се видят,така че си прави изводите на кое ще наблегнеш... :)

21.01.07
17:46

[quote author=“InDaHEad”]Има нещо вярно...жените гледат по външност до към 20 годишна възраст...за тва не си мисли че дори и да направиш перфектно тяло ще си с яка пичка...жените не търсят мускули а на първо място сигурност-тоест пари,добра работа и се пак да не си някъв гьон...а мускули имаш ли,това е само един малък плюс...така или иначе мускули и пари на едно място освен при мутрите(и при Рони :lol: ) другаде не могат да се видят,така че си прави изводите на кое ще наблегнеш... :)

Що бе ето ти едно просто доказателство
Повече пари= по-добър фитнес, качествени храна и добавки
То фитнеса си е спорт за баровци

IN

21.01.07
18:06

[quote author=“predator88”][quote author=“InDaHEad”]Има нещо вярно...жените гледат по външност до към 20 годишна възраст...за тва не си мисли че дори и да направиш перфектно тяло ще си с яка пичка...жените не търсят мускули а на първо място сигурност-тоест пари,добра работа и се пак да не си някъв гьон...а мускули имаш ли,това е само един малък плюс...така или иначе мускули и пари на едно място освен при мутрите(и при Рони :lol: ) другаде не могат да се видят,така че си прави изводите на кое ще наблегнеш... :)

Братле тия “баровци” които ти имаш предвид ги има само в България,а тия които са в чужбина са или наследствено богати или просто престъпници :) ...не може да видиш никъде богат и умен човек,който да е с 45 ръка примерно..тва никъде го няма.Представи си някой банкер или адвокат с мускули :wink: ...като бях в Германия и Англия имаше много от така наречените юпита-на по 25-30 години вече милионери...спира пред дискотеката с някво ламбо и излиза някъв пич не повече от 70 кила,но до него нечовешката пичка...през това време нали се сещаш тия с големите мускули къде бяха?-На входа на дискотеката като евтина охрана...така че си правете изводите от кои искате да сте :wink: .Не казвам че не трябва да се тренира,но просто ако искаш да изкарваш големи пари няма да имаш нито времето,нито желанието,нито нуждата от мускули...за това погледнете подписа на kao и се замислете :)

21.01.07
19:28

[quote author=“InDaHEad”][quote author=“predator88”][quote author=“InDaHEad”]Има нещо вярно...жените гледат по външност до към 20 годишна възраст...за тва не си мисли че дори и да направиш перфектно тяло ще си с яка пичка...жените не търсят мускули а на първо място сигурност-тоест пари,добра работа и се пак да не си някъв гьон...а мускули имаш ли,това е само един малък плюс...така или иначе мускули и пари на едно място освен при мутрите(и при Рони :lol: ) другаде не могат да се видят,така че си прави изводите на кое ще наблегнеш... :)

Братле тия “баровци” които ти имаш предвид ги има само в България,а тия които са в чужбина са или наследствено богати или просто престъпници :) ...не може да видиш никъде богат и умен човек,който да е с 45 ръка примерно..тва никъде го няма.Представи си някой банкер или адвокат с мускули :wink: ...като бях в Германия и Англия имаше много от така наречените юпита-на по 25-30 години вече милионери...спира пред дискотеката с някво ламбо и излиза някъв пич не повече от 70 кила,но до него нечовешката пичка...през това време нали се сещаш тия с големите мускули къде бяха?-На входа на дискотеката като евтина охрана...така че си правете изводите от кои искате да сте :wink: .Не казвам че не трябва да се тренира,но просто ако искаш да изкарваш големи пари няма да имаш нито времето,нито желанието,нито нуждата от мускули...за това погледнете подписа на kao и се замислете :)

Така е, обаче нали знаеш че тва че ходиш на фитнес не значи да изглеждаш като говедо, а просто да се подържаш във форма

[quote author=“InDaHEad”]Братле тия “баровци” които ти имаш предвид ги има само в България,а тия които са в чужбина са или наследствено богати или просто престъпници :) ...не може да видиш никъде богат и умен човек,който да е с 45 ръка примерно..тва никъде го няма.Представи си някой банкер или адвокат с мускули :wink: ...като бях в Германия и Англия имаше много от така наречените юпита-на по 25-30 години вече милионери...спира пред дискотеката с някво ламбо и излиза някъв пич не повече от 70 кила,но до него нечовешката пичка...през това време нали се сещаш тия с големите мускули къде бяха?-На входа на дискотеката като евтина охрана...така че си правете изводите от кои искате да сте :wink: .Не казвам че не трябва да се тренира,но просто ако искаш да изкарваш големи пари няма да имаш нито времето,нито желанието,нито нуждата от мускули...за това погледнете подписа на kao и се замислете :)

Аблосютно невярно!
Такива баровци има навсякъде! Това не е нещо уникално за БГ! Както е и смешно да твърдиш, че за да имаш пари не може да си мускулест типец!
И каква е разликата в това да сам си ги направил тези пари или си ги наследил, ако така или иначе ти ги “управляваш” тези пари, аз ще ти кажа никаква! Имаш ли отговорноста за дадено нещо, дали сам си го направил или ти е дар от бога, това няма значение!
Всеки човек (колкото и богат да е) си има хоби, занимания! Погрешно е да твърдиш, че като си богат си=мършак или торба с лайна! Хора и идеали разни! А това, че охраните били само говеда, ами много ясно да няма да вземат, някой тапициран скелет да всява респект  :?:
Твоето разбиране за големите пари е много изкривено! Да имаш пари не означава само да си супер богат (милиони, милярди ала бала...)!
Също искам да кажа, че безкрайно глупави и ограничено да приравняваме всички жени на едно ниво! Има такива, които търсят пари има и такива, които не! Това, че един по-богат мъж може да предложи нещо повече на една жена от един комплексиран дришлио, не винаги парите са виновни!
Така се оправдават мъжете, които иска да вярва! Приказката за лисицата и киселото горзде!

По темата: Идеални мерки няма! Това трябва да ви ясно, още щом излезете навън и се огледате!
Повечето жени не харесват изроди като Рони и Джей! Те буквално изроди, те имат неестествени пропорции и визия като цяло! Природата ни е таква, че да харесваме натуралното и  естетическото  :arrow:  човешката красота!

[quote author=“Huskarl”]Повечето жени не харесват изроди като Рони и Джей! Те буквално изроди, те имат неестествени пропорции и визия като цяло!

offtopic:
Напоследък гледам доста филми с тия двамата(и не само),  тия дето са им за подготовка ала бала и ми направи впечатление, че Рони Колман изглежда много по - неестествено от Джей Кътлър. Просто както и да ги погледнеш Джей е увеличил големината на тялото си, но е запазил формата присъща за нормалния човек така да се каже, докато г-н Колман  ми изглежда по - “изкривен”. Това е просто мое мнение базирано на лични наблюдения, да не правим темата кой е по - велик от двамата защото е излишно.

FI

22.01.07
12:15

за мен най-добрите тела са тези на класическите културисти от миналия век-арнолд,стиив риивс,франк зеин..

22.01.07
14:03

За жените наи важно е излъчването,самочувствието и увереността.Тези с ламботата и с чували да вървят по улицата пак ще имат всяка пичка която поискат :wink: повярваите ми.Тялото не е от голямо значение ако нямаш горните 3 неща.Ти и богат да си ако си задръстен дебил пак няма да имаш,жената която някои клиоштав веселяк ще има...такова е положението естествено тялото е плиус,ясно е че повечето от жените се кефят на релефни и по-малки тела с плочки.Малко жени се радват на огромната мускулна маса което е без значение за нас защото така или иначе 99% от членовете на форума няма да имаме шанс за такава жена :cry: Естествено че всеки искат да бъде като хората с ламботата но много хора нямат волята(която е наи-важна а що се отнася до нашата държава тя трябва да е мноооого силна) и мотивацията да го постигнат..

Да напълно излишно е да се прави темата кои е по-велик защото е ясно че е Колман!А сега да ми обясниш Жорко кое му е изкривеното на колман и кое нормалното на кътлър :lol: Кое за теб е естествено и кое не?
Всеки си има определени предпочитаня аз лично се кефя на по груби и ръбести физики с по малък таз,трицепс с оромни рамене,гръб,врат и бицепс като например на маркус рул,естествено ако става дума за физика на състезание тогава симетрията и размерите на колман наи ме радват :D просто са наи-добрите.Този човек е уникален!

obelka

С горната половина на поста ти съм напълно съгласен!
Но за другата част.... хм.... Рони Колман и симетрия и естествено излъчване...хм.... Рони Колман на мен ми изглежда (sorry за сравнението) като изрод, изваян с пластелин от бавно развиващо се олигофренче на 5 годининки! Ти си е една огромна ходеща карикатура! Може би трябва да го видим на живо пластелинчо, за да си добием по-добра представа, колко по-различно нещо е той от нормалне човек!

22.01.07
15:01

Виж сега за това казах че всеки си има вкус и си харесва различни тела...явно си малко збъркан да сравняваш колман с тия пластелинчета :lol:
http://www.rbgilbert.com/images/roncoleman.jpg - Този човек си е шедиовър и просто скоро няма да има такъв като него!
Сега пак зависи какво разбираш под нормален човек и тн.За мен тази физика е изклиучително красива и жалко че не съм виждал такава та дори и подобна на живо..надявам се някога да имам тази възможност...та таква е разни хора разни идеали.. :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1