Програма за вдигане от лег

АВ

19.01.07
15:12

Здравейте!Значи да започна...От 2 години се занимавам с bodybuilding.Много ме влечат силовите тренировки,за това най-накрая реших на каде ще поема...Твърдо сам решил да ставам легаджия,но ми трябва програма от компетентни хора.Искам да тренирам лег 3-4 пъти в седмицата,като се има в предвид че тренировката за крака напълно сам я отписъл!Ровя се доста из интернет относно този спорт,съветвам се с състезатели,но те първа навлизам в този жанр и част от нещата не ги знам.Молбата ми кам вас е да ми дадете някой линк и да ми напишете ПРОГРАМА по която да тренирам.
Благодаря на всички!

20.01.07
00:26

Аз не знам почти нищо за този вид тренировки,но какво имаш предвид че си отписал краката.

20.01.07
00:45

По добре попитай тук: http://www.gohard.org/forum/

АВ

20.01.07
12:34

martivr по принцип,както знаете други опражнения и най вече клека(което е кралско опражнение и развива цялото тяло) се качва мн мускулна маса,също така е изтощителна тренировката за крака и организм по трудно се възстановя.А аз не искам да илизам от категорията си защото както знаете по голяма категория по големи кг. се изискват.
Bounse аз пуснах тема в гохарда преди една седмица,но и там няма отговори за това реших да я пусна в bb-team , защото броят на потребителите е по голям и вероятността някои да ми даде отг също е голяма. :)

20.01.07
12:40

Разбирам,ама няма ли клека да ти помогне за лека,примерно може да правиш само за сила така няма да качиш много на краката и някой казват че това им увеличава и силата от лег,пробвай:)

20.01.07
12:43

[quote author=”Августинов_Sv”]Здравейте!Значи да започна...От 2 години се занимавам с bodybuilding.Много ме влечат силовите тренировки,за това най-накрая реших на каде ще поема...Твърдо сам решил да ставам легаджия,но ми трябва програма от компетентни хора.Искам да тренирам лег 3-4 пъти в седмицата,като се има в предвид че тренировката за крака напълно сам я отписъл!Ровя се доста из интернет относно този спорт,съветвам се с състезатели,но те първа навлизам в този жанр и част от нещата не ги знам.Молбата ми кам вас е да ми дадете някой линк и да ми напишете ПРОГРАМА по която да тренирам.
Благодаря на всички!

Брат познавам трибойци те тренират гърди 3 пъти в седмицата с много големи кг и правят само максове 1-2-3 повторения .... Чакам един трибоец да влезе в скайп да го питам за програма ... За сега само толкоз мога да помогна

20.01.07
12:50

[quote author=“TREVATA”][quote author=”Августинов_Sv”]Здравейте!Значи да започна...От 2 години се занимавам с bodybuilding.Много ме влечат силовите тренировки,за това най-накрая реших на каде ще поема...Твърдо сам решил да ставам легаджия,но ми трябва програма от компетентни хора.Искам да тренирам лег 3-4 пъти в седмицата,като се има в предвид че тренировката за крака напълно сам я отписъл!Ровя се доста из интернет относно този спорт,съветвам се с състезатели,но те първа навлизам в този жанр и част от нещата не ги знам.Молбата ми кам вас е да ми дадете някой линк и да ми напишете ПРОГРАМА по която да тренирам.
Благодаря на всички!

Брат познавам трибойци те тренират гърди 3 пъти в седмицата с много големи кг и правят само максове 1-2-3 повторения .... Чакам един трибоец да влезе в скайп да го питам за програма ... За сега само толкоз мога да помогна

ASTOR беше писал един много хубав пост относно максовете от лег за трибоя ама в момента немога да го намеря...

АВ

20.01.07
14:11

По принцип,аз се познавам с двама Републикански шампиона.И двамата ми казаха да изключа клека...

20.01.07
17:40

Е ок щом са ти казали ти си знаеш.Успех.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1