20.01.07
14:40
Ако може да ми кажете , повечето упражнения за маса на гърди , бицепс , гръб , трицепс , рамо , трапец.
Знам , че в сайта пише всичко , но пиша от клуб и нямам никакво време да чета всичко в детейли.
20.01.07
17:22
Нямам никво време да висна по залите да чета за всяко 1 упражнение по отделно.Молбата ми беше проста да ми кажете упражнения за маса , който са подходящи за начинаещи , мускулните групи ги казах , но пак повторя - гръб , гърди , бицепс , трицепс , рамо , трапец.
Знам какво има и какво няма в сайта, просто аз нямам каквото и да било време , че да разглеждам всичко по-обстойно
Така като се блештиш никой няма да ти помогне и не става въпрос за много време достатъчен е полувин час да разгледаш и ПРОЧЕТЕШ всичко каквото ти е необходимо.
20.01.07
18:12
Верно си е с мързел нема да стигна далеч ;)
Така порових се малко и измъдрих следното:
Гърди - Хоризонтален лег с щанга , пулолег със щанга и със дъмбел
Бицепс - Сгъване със щанга и дъмбел
Трицепс - Френско разгъване , хоризонтален лег с тесен хват , разгъване с горен скрипец , разгъване на дъмбел зад глава
Гръб - Придърпване на хоризонтален и вертикален скрипец , гребане с дъмбел
Рамо - Раменни преси
Трапец - Повдигане на раменете
Имам и 2 въпроса:
1. Има ли смисал да дигам от лег с тесен захват , лактите в страни за вътрешната част на гърдите ?
2.Ако съм изпуснал нещо или има по-подходящо упражнение от тези , който съм дал ме поправете. (то второто не беше баш въпрос , ама ае :P )
21.01.07
17:30
Защо не вкараш и флайс от лег и полулег за горната част.И за рамото-прави и разтваряния в страни.Абе общо взето,порови се повече...Така с мързел нищо не става.Ти докато чакаш някои да ти отговори... :wink:
21.01.07
23:43
[quote author=”.::F.ToRReS::.”]
1. Има ли смисал да дигам от лег с тесен захват , лактите в страни за вътрешната част на гърдите ?
Това е за трицепса ти приятелю :wink:
22.01.07
10:58
Да,но натоварва и вътрешната част на гърдите.Но си е за трицепс,де :lol:
[quote author=“power_hammer”][quote author=”.::F.ToRReS::.”]
Има разлика, м-ду тесен хват за трицепс и за вътр. част на гърдите.
Разликата е в положението на ръцете.
За трицепс, идеята е ръцете да са колкото се може по-прибрани към тялото. :)
22.01.07
11:33
[quote author=“NRG52”][quote author=“power_hammer”][quote author=”.::F.ToRReS::.”]
Има разлика, м-ду тесен хват за трицепс и за вътр. част на гърдите.
Разликата е в положението на ръцете.
За трицепс, идеята е ръцете да са колкото се може по-прибрани към тялото. :)
Ако се бъркам - много се извинявам, но за мен тесен хват е ръцете една до друга в центъра на лоста, аз го правя за сила в тренировката за трицепс.
22.01.07
13:05
Така към тези упражнения ще включа и флайс.
Колкото до лег с тесен хват с лакти в страни - натоварва и трицепсите и вътрешните гърди ? Значи има смисал да го правя или няма ?