21.01.07
18:10
Значи 1во искам да се извиня ако темата не е на мястото си :roll:
та по темата.. На 16 години съм ~180 около 60-65 кг съм обаче проблема е че преди бях доста пълен и сега имам бая мазнини да изчиствам. На фитнес неходя ... но тази седмица ще почна та затова ми трябваше и вашето мнение за някакакъв хранителен режим който да спазвам и спецялни тренировки, видях и че някакви добавки споменавате в други постове (хич неги разбирам) ако е нужно ще си купя. Надявам се до лятото да мога да ги изчистя.Предимно в областа на краката гърдите и корема са.
21.01.07
18:28
брат, закво ти е да се чистиш кат си 65 кила ?
кат си изчистиш “многото” мазнини ептен да отслабнеш .. не искам да те обиждам, но ше станеш кожа и кости с тоя ръст .. пък и сега с тия малки килограми на 1.80 едва ли си толкова “дебел” ..
ма както си решиш.. има бая теми за диети и отслабване, тая не е първата
[quote author=“BuKTop”]брат, закво ти е да се чистиш кат си 65 кила ?
кат си изчистиш “многото” мазнини ептен да отслабнеш .. не искам да те обиждам, но ше станеш кожа и кости с тоя ръст .. пък и сега с тия малки килограми на 1.80 едва ли си толкова “дебел” ..
ма както си решиш.. има бая теми за диети и отслабване, тая не е първата
еми аз несъм много дебел ама подкожните мазнини са на лице. от тез 65 кила поне едно 7-8 са мазнини (така мисля де)
а доколкото че ще стана кожа и кости немисля така преди време ходих на фитнес (но спрях отдавна) и “през мазнините” си личът мускули :roll:
21.01.07
20:27
Ами диета и кардио зада отслабнеш обаче аз лично не ти го препоръчвам....За този ръст тези кила даже са малко!
там е проблема че не е мускол а мазно което искам да превърна в мускол. Разгледах форума и намерих един режеим който ми се стори добре
[quote author=“cafu”]Ето го и самото НВД:
Закуска: 5 бр. белтък и 1 жълтък (някакви идей с какво мога да заменя яйцата ? )
0.500 мл. прясно мляко 0,1 %
Преди обед: 2 филий пълнозърнест хляб
100 гр. извара
Обяд: Пил.пържола 0.200 гр.
Салата (картофи)
Следобед: 16ч. кис.мляко 0.1 %
банан
Вечеря: Риба филе ХЕК
салата ЗЕЛЕ
в залата ще наблегна на кардио както повечето сте саветвали хора с моя проблем.Обаче някакви добавки трябва ли да зимам ?
ПС: тъй като немога секи ден да ям едно и също (просто невярвам някой да може) дайте идей с какво мога да заменя работите
21.01.07
21:00
като сега ше почваш да тренираш не ти трябва да отслабваш.
качи първо няква маса
ходи 2 месеца на фитнес , яж по обилно, така по-чиста храна и тогава чак мисли за чистене
пак ти казвам че ако ся тръгнеш чистиш ше станеш кожа и кости буквално
21.01.07
21:32
[quote author=“nomen”]Значи 1во искам да се извиня ако темата не е на мястото си :roll:
та по темата.. На 16 години съм ~180 около 60-65 кг съм обаче проблема е че преди бях доста пълен и сега имам бая мазнини да изчиствам. На фитнес неходя ... но тази седмица ще почна та затова ми трябваше и вашето мнение за някакакъв хранителен режим който да спазвам и спецялни тренировки, видях и че някакви добавки споменавате в други постове (хич неги разбирам) ако е нужно ще си купя. Надявам се до лятото да мога да ги изчистя.Предимно в областа на краката гърдите и корема са.
Почни да се храниш качествено и не ти трябва диета, спри всичко сладко, бял хляб, банички, кифли, газирани и тем подобни.
целта ми е да изчистя тази мазнина до лятото .. добре ако не спазвам никакъф режим а ходя на тренировки добавки да зимам ли някакви ? и гледам че сте изброили някакви храни ще ми кажете ли как ги определяте че се напалнява от тях .. някава статистика да ми дадете нз.
22.01.07
15:57
Само от една храна неможеш да напълнееш, важна е комбинацията и количеството на храните. В сайта има таблица с хранителните стойности на отделните продукти, потърси я.